kendi stickerinizi kendiniz mi yapmak istiyorsunuz? e hadi....

macey

fırtına öncesi sessizlik.
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
323
38
318
43
kızlar son zamanların trendi sticker...evlerin duvarlarında son derece zarif ve de şık duran bu aksesuarları kendi el emeğinizle hazırlamak istiyorsanız size gereken şey sadece yapışkanlı folyo ve de model şablonları...ben derim ki;stickerlara meraklı olan arkadaşlar buradan şablon paylaşımı yapsınlar...
ben bugüne kadar netten sürekli şablon arayıp durdum ama çok fazla seçeneğe tabii olamadım.nette başka bir şey arıyordum ki şanseseri bakın nelerle karşılaştım.resim koymayacağım çünkü seçenek çok fazla...google a silhouettes yazın ve görsellere bir bakın derim.kelebek şablonu için de alın size birbirinden farklı süper seçenekler= bunun için de yine googlea butterfly silhouette yazıp aratın...
hadi farklı şablon bulanlar burada bizimle paylaşsın...

google dan hangi isimlerle şablon buluruz?(her bulduğum bilgiyi ekleyeceğim arkadaşlar...
silhouette
butterfly silhouette
floral vektör
sitencils
sitencils desing

Son düzenleme:
umarım işinize yarar canlar...

$istockphoto_796912-flower-vector1.webp

$download-free-vector-patterns_.webp

$Free-vector-beautiful-flower-vectorjunky.webp

$Floral_Vector_by_secdoover_resources.webp

gerçekten çok güzeller emeğine sağlık...peki yapışkan folyo tekrar çıkarılmak istense zor olmazmı? bide başka yerlere yapılabilirmi mesela dolaplara falan :52: çıkarmı temizlemesi zor olmazmı acaba:6:

gerçekten çok güzeller emeğine sağlık...peki yapışkan folyo tekrar çıkarılmak istense zor olmazmı? bide başka yerlere yapılabilirmi mesela dolaplara falan :52: çıkarmı temizlemesi zor olmazmı acaba:6:

sağol tatlım...yapışkanlı folyo silinmesi kolay,istenildiğinde yapıştırıldığı yerden kolaylıkla çıkarılabiliyor ve de iz felan bırakmıyor...ben duvara yapıştırdım ve dolaba...istenilen mekanlara yapıştırabilirsin...için rahat olsun,sıkıntı yok yani...

evet bende deniz kabuklu bir tane aldım banyo dolabıma aynama ve kloze yapıştırdım :D

hepsi birbirinden güzel
Eklenti 199309 Eklenti 199310

Paylaşım için teşekkürler..

kızlar yapışkan folyoyu nerden bulacaz?nerede satılıyor

kızlar yapışkan folyoyu nerden bulacaz?nerede satılıyor

tatlım ben kırtasiyeden aldım 2 metrelik 3,5 milyona.yapıştırmalı folyo dedim siyahı pembesi sarısı turuncusu her renk var neredeyse..ama stickera ben en çok siyahı yakıştırıyorum doğrusu..çocuk odalarına diğer renklerden sevimli resimler de yapılabilir...o senin zevkine ve de hayalgücüne bağlı.

bunun yapılışını biri tarif edebilir mi ??

http://www.kadinlarkulubu.com/dekorasyona-dair-el-emekleriniz/444295-maceyin-sergisi.html
buradan bi bak arkadaşım..fikir olur..kısaca ben şablonları alıp aydınger kağıdına çiziyorum.kopya kağıdıyla da yapıştırmalı folyonun arkasına aydıngere çizdiğim deseni geçiyorum ve kesiyorum.olay bu :71::71::71::71:

kızlar yeni fikir arayanlara;googlea stencil yada sitencils desing yazın...hadi bakalım yeni şablonlarınız orada...mucuks...

çok güzellermiş ellerine sağlık.. benim oğlum boyuna yakın yerleri çıkarabilirmi sonra hoş bi görüntü olmazsa yamalı gibi....

çok güzellermiş ellerine sağlık.. benim oğlum boyuna yakın yerleri çıkarabilirmi sonra hoş bi görüntü olmazsa yamalı gibi....

tatlım tabiiki çıkarabilir neticede kendini fiksleyen bir madde değilki bildiğin zamanında okulda defter v.b. üzerine yapıştırdğımız etiketlerin daha büyük büyük olan kağıtdan veyahut başka maddelerden yapılmış cinsleri sanırım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir :18: :18:
macey bu arada daldım konuna ama dayanamadım prd :69:

tatlım tabiiki çıkarabilir neticede kendini fiksleyen bir madde değilki bildiğin zamanında okulda defter v.b. üzerine yapıştırdğımız etiketlerin daha büyük büyük olan kağıtdan veyahut başka maddelerden yapılmış cinsleri sanırım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir :18: :18:

saol canım..yeterince açıklayıcı oldu.
benim oğlum kesinlikle durdurmaz onları..:27:
hoş bi görüntü ama oğlum un biraz aklı ermesi gerekiyo...

yok hayatım olurmu öyle şey,benim konum değil sadece,hepimizin konusu...mucuks

Back
X