kızlar son zamanların trendi sticker...evlerin duvarlarında son derece zarif ve de şık duran bu aksesuarları kendi el emeğinizle hazırlamak istiyorsanız size gereken şey sadece yapışkanlı folyo ve de model şablonları...ben derim ki;stickerlara meraklı olan arkadaşlar buradan şablon paylaşımı yapsınlar...
ben bugüne kadar netten sürekli şablon arayıp durdum ama çok fazla seçeneğe tabii olamadım.nette başka bir şey arıyordum ki şanseseri bakın nelerle karşılaştım.resim koymayacağım çünkü seçenek çok fazla...google a silhouettes yazın ve görsellere bir bakın derim.kelebek şablonu için de alın size birbirinden farklı süper seçenekler= bunun için de yine googlea butterfly silhouette yazıp aratın...
hadi farklı şablon bulanlar burada bizimle paylaşsın...
google dan hangi isimlerle şablon buluruz?(her bulduğum bilgiyi ekleyeceğim arkadaşlar...
silhouette
butterfly silhouette
floral vektör
sitencils
sitencils desing
ben bugüne kadar netten sürekli şablon arayıp durdum ama çok fazla seçeneğe tabii olamadım.nette başka bir şey arıyordum ki şanseseri bakın nelerle karşılaştım.resim koymayacağım çünkü seçenek çok fazla...google a silhouettes yazın ve görsellere bir bakın derim.kelebek şablonu için de alın size birbirinden farklı süper seçenekler= bunun için de yine googlea butterfly silhouette yazıp aratın...
hadi farklı şablon bulanlar burada bizimle paylaşsın...
google dan hangi isimlerle şablon buluruz?(her bulduğum bilgiyi ekleyeceğim arkadaşlar...
silhouette
butterfly silhouette
floral vektör
sitencils
sitencils desing
Son düzenleme: