• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi sesimden sıkıldım...çok konuşuyorum...yoruldum...yardım edin

karakiraz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
49
0
286
Ordu
merhabalar.doktor hanım.ben bir firmanın satış temsilcisiyim.iim gereği insanlarla çok fazla muhatap oluyorum ve çok konuşmam gerekiyor.bişeyleri anlatmam ikna etmem açkları kapatmam soruları hızlıca ama etkli bir şekilde cevaplamam gerekiyor.özellikle son günlerde bi kaç iş yoğunluğu nedeniyle çok düşünmem konuşmam ve insanları ikna etmem gerekti.birde özel hayatımla ilgili bir gelişme yaşayınca ki 36 yaşındayım ve bekarım.ve nihayet evlenmeye karar verdim.açıkcası hep uzak durduğum bir meseleydi bu karar beni bayağı bir korkuttu açıkcası.özellikle nişan döneminde.3 senedir iiyisiyle kötüsüyle tanıdığım biriyle severek ve isteyerek oldu bu gelişme ama yineden hayatım birden bire benim kontrolümden çıkacak endişesi yaşadım.bilirsiniz yaş ilerledikce bu tarz kararları almak daha zor oluyor.ama şimdi iyiyim.herşeyin eskisi gibi olduğunu görmek beni rahatlattı.ama inanaın son günlerde çok konuşuyorum.tek cümleyle anlatılacak bir konuyu 5 cümleyle anlatıyorum.detay detaylar detaylar...aklım ordan oaray gidiyor.o konudan o konuya.sanki beynim çok hızlı çalışıyor gibi geliyor bana.herzaman neşeli pozitif konuşmayı seven biriydim ben.ama son günlerde bu arttı gibi geliyor.içimden sürekli kendimi konuşmamı eleştiriyorum.bi sus kızım motorun soğusun diyorm ama yok.çok hızlı seri ve çok kelime konuşuyorum.ayrıntılara çok giriyorum.bu beni cidden rahatsız etmeye başladı.bir uzmana gitmeyi düşünüyorum.ama açıkcası bu durumu nasıl anlatacağımı bilmiyorum.acaba bir çeşit meslek hastalığımı bu.doktora gitmelimiyim.yoksa abartıyormuyum anlayamıyorum.bana yardımcı olun yol gösterin lütfen.bu bir çeşit rahatsızlıkmıdır???şimdiden teşekkür ediyorum:):12:

Back