• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk kendi saçlarımdan çıtçıt?

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.538
248
arkadaşlar eskiden saçlarım çok uzundu ve kısa küt kestim kendim.

o kesilmiş saçları temiz ve düzgün bir şekilde sakladım ve onlardan çıtçıt yaptırmak istiyorum izmir'deyim. ama güvenemiyorum saçları alırlar vs diye çünkü çok kaliteli kırıksız parlak ve ölçmedim ama 30-40 cm boyunda kesilmiş saçlarım dolayısıyla bırakıp gidemiyorum.

şu anda kendi saçım yine uzun ama saç tellerim çok ince gürlük problemim var, arada o saçları takarak gürlük oluşturmak istiyorum ne dersiniz?

saçlarım çıtçıt yapılırken yanında bekleyebileceğim güzel ve düzgün çıtçıt yapan bir yer var mı izmir'de?

ya da çıtçıt tokalarından alıp kendim mi yapsam acaba ya elim de yatkın böyle şeylere silikon tabancam da var.

bilmiyorum ama hiç gerçek saç çıtçıt tokasına nasıl tutturuluyor makine ile kumaşa dikiliyor diye biliyorum, hiç video vs de bulamadım bu konuda :(

arkadaşlar eskiden saçlarım çok uzundu ve kısa küt kestim kendim.

o kesilmiş saçları temiz ve düzgün bir şekilde sakladım ve onlardan çıtçıt yaptırmak istiyorum izmir'deyim. ama güvenemiyorum saçları alırlar vs diye çünkü çok kaliteli kırıksız parlak ve ölçmedim ama 30-40 cm boyunda kesilmiş saçlarım dolayısıyla bırakıp gidemiyorum.

şu anda kendi saçım yine uzun ama saç tellerim çok ince gürlük problemim var, arada o saçları takarak gürlük oluşturmak istiyorum ne dersiniz?

saçlarım çıtçıt yapılırken yanında bekleyebileceğim güzel ve düzgün çıtçıt yapan bir yer var mı izmir'de?
Selam yardımcı olur mu bilmem izmirdeymişsin İstanbul a gelirsen taksimde Tarlabaşına giden yolda bir sürü perukcu var çok ucuza yaparlar cnm

Back