Saç Kesim Şekilleri kendi saçını kendin kess

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

BukalemunNN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
24
0
6
34
Antalya
MRB arkadaşlar ben burda daha önce açılmış bir konu gördüm şimdi resmini koyucağım saç kesme terazisi hakkında bir çok arkadaş türkiye de satılmadığını bulamadıklarını söylemiş bende bu ürünü gördm baya araştırdım ben kredi kartıyla alışveriş yapmıyorum netten kapıda ödeme yapan sadece iki tane site buldum bilmiyorum burda söyleniyomu reklama girermi yüzdenden yazmıyorum uygunsa çok merak eden arklar için söyleyebilirim yada link koyarım bu konuyu açma sebebim ben çok beyendim siparişde verdim videolarına baktım gerçekten çok yararlı bir alet kuaföre para vermekten kurtulurum inş sizin için birde video koydum daha net anlaşılsın die Terazili Düzgün Saç Kesimi Seti Crea Clip - YouTube

Arkadaşlar dün geldi siparişim buğün de saçımı kestim saçımın kırıkları çoktu bir kerede kestim valla güzel oldu beyendim bn

ne zaman saçlarımı kestirsem hep iğrenç sonuçlarla karşılaşıyorum bıktım artık bu kendini kuaför zanneden şahsiyetlerden. sanırım artık hiçbir kuaföre gitmeyip saçlarımı kendim keseceğim.sevindim böyle bir ürün olduğuna.

AYNEN BNDE HİÇ BEYENMİYORUM BİR TÜRLÜ İSTEDİĞİM ŞEKİLDE KESMİYOLAR bnde kendi kndime kesmeye başlamıştım zaten ama böle bir alete ihtiyacım vardı arkdaşımın saçını annemin saçını falan hep bn kesiyorum çok iyi oluyo hem nekadar kesmek istiyosam kafama göre okadar kesiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…