• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kendi saçıma nasıl cila atabilirim?

shekr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
350
4
118
43
İstanbul
mrb kızlar..saçlarımı 1 hafta önce tekrar dip röfle yaptırarak mahfettim..küllü hafif yeşilimsi bi renk oldu..evde kendim cila atabilirmiyim?nasıl yapabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz? aslında artık röflenin üstüne boya yapıp kendimmi boyasam diye düşünüyorum ama saçlarım kopuyo resmen daha kötü yaparmı sizce boya yoksa biraz kalınlaştırırmı?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Biraz bekleyemez misin, hemen bi daha işlem görmese saçların toparlansa önce. 3 hafta yada bir ay sonra boyasan. çünkü bneim bildiğim cila yaparken de açıcı oluyor onun içinde, tekrar daha çok yıpranır saçın. ben yaptım da, şimdi uçları lastik gibi oldu:(

Biraz bekleyemez misin, hemen bi daha işlem görmese saçların toparlansa önce. 3 hafta yada bir ay sonra boyasan. çünkü bneim bildiğim cila yaparken de açıcı oluyor onun içinde, tekrar daha çok yıpranır saçın. ben yaptım da, şimdi uçları lastik gibi oldu:(

haklısın canım biraz beklesem iyi olucak sanırım..sanada geçmiş olsun bu arada saçına bi bakım falan uyguluyomusun canım

elidor saç maskesi almıştım, sonra onun içine b12 iğnelerim vardı vurdurmaktan korktuğum :emir_bebek: onu kırıdm, bi de e vitamini kapsülleirnden kattım, banyoda sürüp bekletiyorum işte. o kadar. mavi su kullanıyorum mutlaka, bi de ısı falan uzak duruyorum başka da bişey yapmıyorum. ama bunun çaresi kestirmek tabi o lastikleri boshayallersmile

elidor saç maskesi almıştım, sonra onun içine b12 iğnelerim vardı vurdurmaktan korktuğum :emir_bebek: onu kırıdm, bi de e vitamini kapsülleirnden kattım, banyoda sürüp bekletiyorum işte. o kadar. mavi su kullanıyorum mutlaka, bi de ısı falan uzak duruyorum başka da bişey yapmıyorum. ama bunun çaresi kestirmek tabi o lastikleri boshayallersmile

evet canım kestirmek şart haklısın hatta ben geçen hafta yaklaşık 1 karış kestirdim belime gelen saçlarımı mafoldumben ama hala saçlarımda lastik gibi kısımlar mevcut.. ama benden sana tavsiye kuaförde şok bakımlardan yaptırman kerastase ya da loreal falan bende tekrar başlıycam

zaten kestirmiştim nerdeyse belime geliyolardı, şimdi kürek kemiklerimde falan. kıyamıyorum, kısalmasına alışkın değilim hep uzun kullandım çok da seviyorum. hemen uzasınlar lütfen Allahım

ben şu sinemakiyle yapılan bakımın saçı uzattığını duymuştum onu deniycem bakalım

ben şu sinemakiyle yapılan bakımın saçı uzattığını duymuştum onu deniycem bakalım

Ben 3 aya yakındır yapıyorum uzamadı sadece yumuşacık yapıyor millet ne sürüosun ne kdr yumuşak diyor saçım röfleliboshayallersmile

yumuşaması için mavi su yada iyi bi krem kullanın daha iyi, kim uğraşıcak sinamekiyle

ben içine zeytinyağı ,e vitamini,badem yağı ve balda koyup sürüyorum beslensin diye haftada 1bayanssulusmile

Back