Saç Rengi ve Saç Boyama kendi saçıma krepe balyaj yaptırdım!!

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
163
Balikesir
kızlar deneyimlerinize ihtiyacım var krepe balyaj düşünüyordum uzun zamandır ama ilk kez yaptırdım bob modeli kestirdim ayrıca ama istediğim gibi olmadı renk kendi saçıma yaptırmakla hatamı ettim? ben alt tonu sarı değilde kızıla çalan bir balyaj tonu istemiştim buğday tenliyim bu arada bana sarı gitmez biliyorum ama sarı değilde çok hafif bakıra çalan bir sarı oldu geçişler yumuşak olmadı kendi saçım siyaha yakın kahve zaten.kuaför 3 ton falan açtım dedi belli olsun dedi ama hiç doğal olmadı bence iğrenç oldu..kuaför kendi saçıma ancak böle olabilceğini boya üzerine olsaydı daha yumuşak geçişler olurdu dedi.(ben çikolata kahve karamel tonlarında istiyordum çık çıka bu çıktı sizce çok mu kötü ?resim koydum.

Eklentiler

• IMG_2619.JPG
    335,2 KB · Görüntüleme: 277
  • IMG_2610.JPG
    352,1 KB · Görüntüleme: 1.174
  • IMG_2606.JPG
    592,1 KB · Görüntüleme: 634

bence çok kötü olmamış. ama doğal bir geçişi olmamış. kuaför önce uçlara açıcı sürüp bir süre bekleyip kademe kademe açıcıyı üstlere sürmeliydi. o kolaya kaçıp hepsini bir anda sürmüş. ama ümitsiz vaka değilsin. kolayca düzeltilir. sadece 1-2 hafta bekle saçın biraz toparlasın ve yıkandıkça akacak rengi de akıp gider.

sonra da istersen kendin boyarsın veya kuaföre boyatırsın. tek yapılacak olan sarı olan balyaj yerlerin senin istediğin renge boyanacak. artık karamel mi istersin orası sana kalmış :)

teşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…