• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kendi saç rengimi yaptırabilir miyim?

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
merhaba arkadaşlar ben şimdiye kadar saçlarımı 5 kere filan boyattım hepsi kızıl tonlarıydı ama tam kırmızı değildi en son yaptırdığım akaju kızıl kestaneydi fakat en son 10 ay önce boyattım eşimle evlenmeden önce evlendikten sonra saçımı boyatmamı istemedi saçın böyle güzel dedi ve şuanda saçlarım uzadı ve uçlarda kalan renk bana göre kötü duruyo ve kendi saç rengimi yaptırmak istiyorum sizce kuaförler yapabilir mi herhangi bisorun olur mu?

Kendi saç tonunu bulman çok zor, eğer boya uçlarda kaldı ise tamamen saçını boyatmana gerek yok bence. sadece uç kısma doğal rengine yakın renkte boya sürsünler bir iki ton farketse de çok belli olmaz.

$imperiaflex0001ix0.jpg

aslında saç rengim bu renge de benziyo kendi çektiğim resmi ekleye bilseydim daha iyi olurdu aslında ama olmadı

o zaman biraz daha sabret derim başka türlü boyadan kurtuluş zor çünkü ne boyarsan boya yine rengi akacak, değişecek ve tekrar boyamak durumunda kalacaksın.

o zaman biraz daha sabret derim başka türlü boyadan kurtuluş zor çünkü ne boyarsan boya yine rengi akacak, değişecek ve tekrar boyamak durumunda kalacaksın.

tam olarak birebir aynısı olmasa da olur benzesin yeter şuanda yarısı kumral yarısı açılmış kızıl kestane olunca kötü duruyo zaten normalde benim rengim ışığa göre değişiyo bazen koyu bazen biraz daha açık gibi duruyo

Back