Saç Rengi ve Saç Boyama Kendi saç rengimi özledimmmmm

didoos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
15
0
36
Ankara
Şuanki saç rengim bu
Fakat doğal saçlarımı çok özledim. Saçlarımı doğal rengime boyatmak istiyorum ama çok kararsızım boyatsam mı boyatmasam mı?
Doğal saç rengimde bu

Doğal rengime dönerken hangi boyayı kullanmam gerektiğinide bilmiyorum.
Yardım edin kızlaarr

Eklentiler

• $220720092.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $dada.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $dsds.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Şu anki saç rengin çok tatlı bence bi süre bunu kullan, tadını çıkar. Kış gelince boyarsın, kışın koyu renkler iyi gidiyor zaten. Bu arada kendi saç rengin kumral veya koyu kumral. Herhangi bir markanın 7.0 numaralı rengiyle bu rengi elde edebilirsin...

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Saç rengimi herkes beğeniyor. Fakat sizde bilirsiniz bi süre sonra insan değiştirmek istiyor :) Bu aralar bi değişiklik istiyorum. Saçlarımı kestirmeyide düşündüm hatta bunu yarın gerçekleştirebilirim :)

Son düzenleme:
Didoşum saç renklerinin daha belirgin olduğu resimler vardı keşke onları koysaydın..
Bu şekilde yanlış anlaşılmalar oluyor, saç rengine kumral diyen bile olmuş.
Senin doğal rengin koyu kestane onu belirt istersen, ya da daha belirgin bi resim koy ki saçların hakkında doğru fikirler al.
Hem her halinle güzelsin sen Fikrimi sorarsan önce kesimini yaptır sonra karar ver

Bu resimler flaşsız olduğu için bunları koydum. İlk önce kestirip sonra boyatcam. Yine bu renkte kalcm gibi gözüküyoo ceydoş :/

bende yarın kendi saç rengime dönecem tamamen kapandıktan sonra boyatmayacam beyaz yok saçlarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…