Saç Rengi ve Saç Boyama Kendi saç rengime dönmek istiyorum yardım.

Maskaraa

Ece
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
377
1
296
41
İstanbul
Merhaba;
saclarımla 2 senedir epey ugraştım.
Önce aşk kızılı denedim palettenin radians serisinden ilk seferde tuttu.
Sonra sıkıldım kendi sac rengime halen tam olarak dönemedim.
en son 2 kez sacımı acıp 3-4 kezde kızıllıgı alması için küllü kumral kullandım.
Fakat küllü kumral ilk seferde koyu olsada 1 hafta sonra acılıp gene kızıl kızıl parlıyor.Hatta turuncu turuncu.İstegim turunculukların gitmesi.

Resimde gördügünüz kulak hizama kadar kendi sac rengim.Daha önce alt kısımlar koyu kaldı diye acıcıyı sadece kulak hizamın altından sürünce durum böyle oldu.Üstüne küllü kumral boyasamda renk anca bu olabildi.

Bir daha acıcı kullanmak istemiyorum dogal sac rengime yakın bir boyayla boya yapıp kafamdaki renklerden kurtulmak istiyorum.

Dogal sac rengim nedir tam olarak onu bile anlayabilmiş degilim.
kaba tabirle kızıl kumral ama boya alırsam hangi rengi almalıyım.Lütfen yardımcı olun.

http://i1001.hizliresim.com/2010/1/12/213.jpg

cnm valla baya karıştırmışın....kendi saç rengin çok seçilmiyo ama kumral tonlarda olsa gerek...(kaşların öyle çünkü sanırım kaşlarını hiç boyamadın ? )

kızıl-kumrala boyamak istiyosan sadece neva color'da var...onlada boyarmısın bilmem....yada illa kızıl-kumral istiyosan ikisini karıştırarak boyatabilirsin.

annemin saçını voila'nın kestane kızılına boyamıştık hoş olmuştu...

eğer renge karar verirsen ve boyarsan saçında boyayı 50 dkye yakın tut...beyaz sabun kullanıyosan boyanın akmaması için kullanma... ve boyalı saçlar için olan şampuanlardan kullan...ayrıca hep aynı markanın aynı rengine boyarsan 3 boyama sonunda saçların sağlıklı bi renk alabilir

bencede hep aynı renge boyarsa saçları daha sağlıklı olur ve renk tem oturur

resme bakmadım ama madem kulak hizana kadar kendi rengin kestiriver
nasıl olsa yine uzar

Saclarım kumral ama tam olarak tonunu bilemiyorum.
Bunun sebebi sac rengime yakın bircok çeşit boya olması.
ıkinci sebep de boya kutularının üstündeki rengin normalden daha acık durması.
Birde benim sacımda turunculuklar var renk nasıl olur karar veremiyorum.
Kaş rengimle sac rengim aynı degil sacıma göre oldukça koyu duruyor.Sac rengim bu renkten epey acık.
Sacımı kestirme fikri imkansız benim için zaten oldukça kısaydı uzatmak istememe ragmen kızıllar gitsin diye aralıklarla kestirdim ve bana uzun sac yakışıyor.
Bu zamana kadar hep palette boya kullandım sadece 2 sefer kızıl yaptım sonra beyaz sabunla akıtıp ara verip 3-4 kezde gene palettenin küllü kumralına boyadım.
Artık dogru bir boya alırsam eger kendi sac rengime dönebilirim ama bir daha hata yaparsam gene koyu olsun istemiyorum yada acık...
Ben en iyisi belirgin bir foto yükleyeyim arkadaşlar cok saolun.

saçının rengini seçebileceğiz net bi foto yüklersen daha iyi yorumlayabilirz cnm...bekliyoruz fotonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…