How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kendi saç rengim ve tavsiyeleriniz (resimli)

ultimareina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
448
2
0
İstanbul
http://a.imageshack.us/img713/7951/melosac.png

Kızlar şu anda saçım bu renkte, diplerden belli bir bölüme kadar kendi rengim, uçlar anlaşıldığı üzere eskiden kalan ve akan boyalı saçım. Şimdi ben bu saçımın üzerine röfle seti yapsam veya koleston yoğun renk açıcı uygulasam? Yani aslında saçlarımın rengini açmak istiyorum ama bir yandan da doğal olsun istiyorum, tatlı sarı tonlar olsun istiyorum ama ne yapacağımı çokta fazla bilmiyorum. Mesela bu yoğun renk açıcıyı tek başına uygulanıp mı kullanılıyor yoksa bununla açtıktan sonra saç istenilen renge mi boyanıyor? Saçlarımı çokta platin olmayan çok çok açık sarı olmayan ama sarı tonlarında bir boya ile boyamak istiyorum. (He ve her şeyden önemlisi evde yapmayı düşünüyorum bunu) Of çok soru sordum farkettim ama son soru olarak tekrar şunu sorayım; evde koleston yoğun renk açıcı ile açsam nasıl bir sonuç alırım bu rengin üstüne?

turuncumsu olur bence canım.çok sağlıklı saçların var aslında ama turuncumsu birşey istiyorsan yoğun açıcılardan kullanabilirsin.bir de saçında renk eşitliği yok şuan.loreal platinium u da kullanabilirsin ama marketlerde bulamazsın

turuncumsu olur bence canım.çok sağlıklı saçların var aslında ama turuncumsu birşey istiyorsan yoğun açıcılardan kullanabilirsin.bir de saçında renk eşitliği yok şuan.loreal platinium u da kullanabilirsin ama marketlerde bulamazsın

yook turuncumsu istemiyorum :( bir kere siyahtan dönerken olmuştu zaten sinir olmuştum şimdi aynısı olsun istemiyorum :S dediğin loreal platiniuma bakayım ama bunun üzerine tutar mı dersin, hadi tepeler tuttu, alttaki boyalı kısımlar ne olur? Uff yine kuaföre gitmek istemiyorum ya :S

saçlarının rengi çok hoşuma gitti ama açıcılarla doğal sarı tonlarını evde halletmen çok güç olur ve turunculuk olucaktır bu yüzden iyi bir kuaföre gitmen gerek evde farketmeden daha çok zarar verirsin çünkü turunculaşıcak yok bi tarafı koyu diğeri açık olucak uğraşma bence

saçlarının rengi çok hoşuma gitti ama açıcılarla doğal sarı tonlarını evde halletmen çok güç olur ve turunculuk olucaktır bu yüzden iyi bir kuaföre gitmen gerek evde farketmeden daha çok zarar verirsin çünkü turunculaşıcak yok bi tarafı koyu diğeri açık olucak uğraşma bence

Çook teşekkür ederim evet bana yine kuaför yolları gözüktü galiba... Aslında burada (kk'da) böyle bakındıkça aklım daha çok karışıyor sanki, bir süre takılmayayım ben bu topiğe en iyisi :))

evet haklısın benim de burda bazı renkleri beğenip denemek istiyodum hala istiyorum ve kafam karışıyor :D bence en doğru seçimi yaptın kuaför e gitmekle kendin istediğin şekilde tutturamazdın :)

canım benim saçımda aynı seninki gibiydi.
röfle akmıştı aynı bu şekil.
kendim evde çikolata kahveye boyadım.
onun üstüne de açık sarıya boyadım.
balköpüğü gibi bi renk çıktı.
çokda güzel oldu.
buraya fotoyu koymuştum bi bak istersen...

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...kip-paylasalim-dersiniz-213.html#post14473854

Evet hakikaten güzel bir renk çıkmış ortaya ama benim aklımdaki tam olarak bu renk değil, dur bakalım ünlülerden bulursam koyayım buraya fotoğrafını :) Bu arada verdiğin linkte saçlarının doğal hali olduğunu yazmışsın, o bukleler cidden doğal saçların mıııııı :1shok:]

Peki ben şimdi yoğun renk açıcı ile açsam sonra da üzerine açık küllü sarı sürsem nasıl olur bu saç? Bir de bir şey daha soracağım açıcı ile açtıktan sonra saç bir daha ne zaman boyanabiliyor? Aslında bunu merak ediyorum, açıcı ile boyadım saçımı yıkadım kuruttum, istediğim renge ne zaman boyayabilirim tekrar? Bunu en kısa zamanda cevaplayabilen olursa çok sevinirim

Back