Doğal Saç Bakım Kürleri kendi saç bakım yöntemim ve olumlu sonuçları

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

zeycan27

annesinin aşkısı
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
2.207
13
88
Kahramanmaraş
hanımlar benim saçlarım sürekli işlem gören bi saç kullandığım yöntem sayesinde saçlarımı yumuşatmayı başardım tek tek sıralayacağım;
ilk olarak zeytinyağı ve bebeyağını karım haline getirip biraz ısıttıktan sonra saç dipleri ve saç uçları da dahil masaj yaparak yedirdim ve rutin işleri yaptıktan sonra duşumu alıp çıkıyorum.
ikincisi duştan sonra gliss durulanmayan sprey var yogun kıvamlı olanı aldım içine birazcık da argan yağı koyup duştan sonra da onu sıkıyorum ve saçlarım inanılmaz yumuşak denemenizi tavsiye ederim.
elinde imkanı olmayanlar duş sonrası iki damla bebe yağını saç nemliyken de saça yedirirse inatçı olan tüm saçlar dize geliyor.
hepsi tarafımdan denenmiştir ve sonuçlar olumlu..

evet bebe yağı saçlara çok iyi geliyor benim saçlarımda boyadan dolayı çok yıprandı ve kıvırcık olduğu için daha kötü duruyordu bi süre saçlarımı yıkandıktan sonra bebe yağı sürdüm (dipler hariç) öyle kuruttum yumuşacık ve parlak oldu gerçekten çok işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…