• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi penisinin fotorafını çeken adam

gamze03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
138
1
46
İzmir
Kızlar ne olur acil yardım
Selam kızlar benim arkadaşımın 1 aylık bir sevgilisi var.Çocuk 5 vakit namazında muhafazakar biri.üni 4. sınıf öğrencisi. arkadaşım da kapalı zaten çocuk böyle bir kız istiyormuş. Dün buluştular ve çocuğun tableti arkadaşımda kalmış. biz de tableti karıştırırken penis fotorafı bulduk .s malesef bunu kendi çekmiş pcden indirme değil.aynı zamanda pcde kuran kayıtlı. dini videolar var. namaz vakitlerini hatırlatan program var. sohbet videoları var. Biz ne düşüneceğimizi şaşırdık siz ne dersiniz? pskolojik bir sorun mudur ? arkadaşımın kafasıı karıştı bir erkek neden böyle birşey yapar ? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

çocuk deneyimsiz ve sanırım kendi organının nasıl göründüğünü merak ediyor. onun için bunun fotosunu çekip koymuş. ama büyük ihtimalle nasıl göründüğünü birilerine soruyor olabilir değişik sitelerde.. yani amaç bu olur.

kendisinden biraz süphe edin derim ben. çok güvenmeyin.

Bence çok önemli bir sorun değil. Hatta ergenlikte tüm erkekler yapıyor. Yeğenlerimden biliyorum ablalarım bahsederlerdi.......

ergenler için normal öyle ama üni 4. sınıfta bir adam için çok da normal değil bence. bariz bi şekilde sorun yapmış..eğer o fotoyu kullanıyorsa o zaman sıkıntı zaten. ayrıca dinle ilişkilendirmeyin bu durumu yahu. her erkeğin onunla ilgili sıkıntıları olabiliyor, boyutu ya da şekliyle ilgili filan. kadınların göğüsleri ya da kalçalarıyla ilgili sıkıntıları gibi. ayrıca cinsellik insan doğasının bi parçası. inançla bir ilgisi yok. müslümanlar da sevişiyorlar, fantezileri, istekleri oluyor. =)

başkasının özel eşyasını siz neden karıştırıyorsunuz ki??
sonuçta başkasının değil kendi fotosu
belki unuttu silmeyi
bişey vardı ya da görebilmek için koydu onu oraya
burda da okuyoruz kendi vajinasına aynayla bakan ya da foto çekip bakanları onlar da mı sapık?
sizin eşyayı karıştırmanız daha vahim bence

Ya başkasınınki olsaydı :1:
Adam merak edip çekmiş daha ergen sayılır o yaşta hatta çok muhafazakar bir ailede büyüdüyse yeni yeni kendinin farkına bile varıyor olabilir. Korkulacak bir şey yok normal bence.

aman ne büyük birşey değilmi namaz kılması dindar olması!
bu ne büyük ayıp değilmi namaz kılanın boyle birşey yapması.
yaptığı şey kesinlikle hoş değil altında ne yattıgını allah bilir ancak dini güzel karaladığınızı dusunuyorum bu tür mesajları artık kk da bol bol okur olduk. insanı once insan olarak değerlendirin namazmış vs bunları bir adım geriye saklayın.

genelde tibbi bir sorunu oldugu icin bu fotolari cekip doktora falan gosterdigi dusunulmus ama bilmeyorum yani benim bir yerimin fotosu bir tablette olsa gozum gibi bakarim, yani sizde ya bilerek unuttuysa, ya sizin bu fotoyu gormenize ragmen tepki gostermemenizi yanlis yorumlarsa, siz dedigim yani arkadasiniz, ben olsam bir daha yuzunu gormek istemem herhalde, bu kadar ozel bir bilginin, bu kadar hizli elde edilmesi beni rahatsiz ederdi, fakat buyuk ihtimalle ben tabletini de karistirmazdim. yani bu arkadaslar yanlis ayakla iliskiye baslamislar. namaz niyaz ne yazik ki herseyin cevabi degil yeterli degil. dinci ve sapik bir suru insan var. yani kuskulu bir durum...

aman klasik ergen davranışı işte... kimbilir ne aklıla hizmet ediyo... arkadaşın da tutup herhalde onunla evlenip evinin babası olmasını düşünmüyor zaten değil mi? hayır düşünüyosa daha çok beklemesi lazım da ondan. Olgunlaşması bakımından. Bu bir psikolojik sorun değil bence olgunluk meselesi. :34: ayrıca namazına dinine falan düşkün olmasına kanmayın bence gösteriş olabilir.

Son düzenleme:
Kızlar ne olur acil yardım
Selam kızlar benim arkadaşımın 1 aylık bir sevgilisi var.Çocuk 5 vakit namazında muhafazakar biri.üni 4. sınıf öğrencisi. arkadaşım da kapalı zaten çocuk böyle bir kız istiyormuş. Dün buluştular ve çocuğun tableti arkadaşımda kalmış. biz de tableti karıştırırken penis fotorafı bulduk .s malesef bunu kendi çekmiş pcden indirme değil.aynı zamanda pcde kuran kayıtlı. dini videolar var. namaz vakitlerini hatırlatan program var. sohbet videoları var. Biz ne düşüneceğimizi şaşırdık siz ne dersiniz? pskolojik bir sorun mudur ? arkadaşımın kafasıı karıştı bir erkek neden böyle birşey yapar ? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Yani kızlar, düşündünüz düşündünüz bunlarımı çakardınız. Gerçekten sizi çok ayıpladım. Bilgisayar ve cep telefonu bireyin özel eşyalarıdır. Bunları yalnızca kişinin ilişkide olduğu kişi inceleyebilir. Sen üçüncü kişisin. Şöyle açıklama yapayim;

- Kadınlar geneli seksi poz vererek fotoğraf çektirmeyi / çekmeyi severler. Bir çok kadın kendini çıplak halde fotoğraf altına alır ve siler. Kadınların saçlarından, ayaklarına kadar her tarafı ilgi çekicidir.

- Kas yapısı normal olan erkeklerin sadece organları ilgi çeker. Hem kendileri için, hemde kadınlar için. Çocuk dışardan nasıl gözüktüğünü merak etmiş olabilir, sağlık sorunu olabilir vb.

Bir daha başkasına ait hiç bir şeyi karıştırmayın. Gerçekten çok ama çok ayıp. Sende aynı durumda olabilirdin. Sevgilinin erkek arkadaşı senin gizli bir şeyini görse neler hissedeceğini bir düşün.

Özet olarak büyütülecek hiç bir sorun yok...

Olaya şu açılardan bakmalısınız:

- Karıştırmamalıydınız, özel diye bir şey var. Ayıp olmuş bu.
- Diyelim yaptınız bir hata, gördünüz, önyargılı davranmamalıydınız.
- Tamam ister istemez yorum da yaptınız ama şu şekilde düşünmelisiniz; ya kız fotoğrafı olsaydı, ya fotoğraftan fazlası olsaydı, ya daha kötü pozisyonda bir poz olsaydı, ya başka bir erkeğin fotoğrafı olsaydı...

Bu gibi düşününce kötü bir amaç güdülmeden çekilen bir fotoğraf olma olasılığı artıyor, hele Allah korkusu olan bir insansa.

Erkek kardeşimden biliyorum benim telefonumu isterdi fotoğraflarını çeker ve silmeyi beceremezdi bend e görür fakat tepki vermezdim. Bence arkadaşının sevgilisinde bir problem yok olası bir durum.. Fakat sizin kurcalamanız hoş olmamış tabii.. Ve bence en kötüsüde resim bile olsa senin arkadaşının sevgilisinin penisini görmüş olman :/ Hiç bir kız arkadaşımın sevgilimin orasını resimden bile olsa görmesini istemezdim :(

Bence hemen kötü algılamamak lazım ama bir yandan da aklıma bastırılmış duygular olabileceğide geliyor. Anlayamadığım bir şey onun penisi olduğunu nasıl anladınız ki yüzü görünüyormuydu :-( Neyse canım bizi çok ilgilendirmez. Erkekler bu konuda kendilerine çok güveniyorlar o yüzden arkadaşlarıyla bu konuda karşılaştırma yapmışta olabilirler. Hemen ön yargılı olmayın. Karekterine bakın

Bence hemen kötü algılamamak lazım ama bir yandan da aklıma bastırılmış duygular olabileceğide geliyor. Anlayamadığım bir şey onun penisi olduğunu nasıl anladınız ki yüzü görünüyormuydu :-( Neyse canım bizi çok ilgilendirmez. Erkekler bu konuda kendilerine çok güveniyorlar o yüzden arkadaşlarıyla bu konuda karşılaştırma yapmışta olabilirler. Hemen ön yargılı olmayın. Karekterine bakın

Çok doğru yazmışsın canım valla :)

ona aıt olmayabılır ....yoksa dedıgınız gıbı bırının bunu bıle bıle tabletı bırakacağını sanmamm...

Back