sxuxperstar Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2008 215 1 96 İstanbul 4 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydahey #21 Ben de lise zamanında aldığım siyah ojemi üniversitede farklı denemelerle mürdümlere bordolara dönüştürmüştüm. Yaratıcılık güzel şey vesselam :)))
Ben de lise zamanında aldığım siyah ojemi üniversitede farklı denemelerle mürdümlere bordolara dönüştürmüştüm. Yaratıcılık güzel şey vesselam :)))
Senay07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2010 7 0 86 Antalya 7 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydahey #22 Parlatıcı ile beyaz ı karıstırınca french de kullanabılecgnz acık bır beyaz cıkıyorr
MaTaHari papatya Kayıtlı Üye 6 Nisan 2010 1.814 3 116 Diğer 7 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydahey #23 tokiohotelxxftm .!.: ayH Coq dadLı ßi Rénqi Far yHaa..ßnde YabıCamm..xP Genişletmek için tıkla... tokiohotelxxftm .!.: Ha ßu araDa OJeniz Kurumaya Yaqınsa iCiné aSéton eqLeyin....ßn öLé Yabdm 1 Senedr aynı Ojeyi kuLLanıorm.xD Genişletmek için tıkla... Farklı dil konuşmak yasak Türkçe konuşalım lütfen!
tokiohotelxxftm .!.: ayH Coq dadLı ßi Rénqi Far yHaa..ßnde YabıCamm..xP Genişletmek için tıkla... tokiohotelxxftm .!.: Ha ßu araDa OJeniz Kurumaya Yaqınsa iCiné aSéton eqLeyin....ßn öLé Yabdm 1 Senedr aynı Ojeyi kuLLanıorm.xD Genişletmek için tıkla... Farklı dil konuşmak yasak Türkçe konuşalım lütfen!
C chocolatestar Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ekim 2008 1.628 377 688 39 8 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ilaydahey #24 ojeye aseton eklenmez aseton ojeyi bozmak, ayristirmak icin dizayn edilmistir, yani bir nevi ojenin karsitidir. ojeleri duzeltmek icin "oje cozucu" kullanin, kalyonun var bircok yerde satiliyor...
ojeye aseton eklenmez aseton ojeyi bozmak, ayristirmak icin dizayn edilmistir, yani bir nevi ojenin karsitidir. ojeleri duzeltmek icin "oje cozucu" kullanin, kalyonun var bircok yerde satiliyor...