• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi oje renginizi kendiniz yapn....

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
arkadaşlar golden rose dan ışık yansımasıyla kırmızımsı bi renk sanarak aldığım ojem tupturuncu çıktı kullanırım aslında ama çok nadir yani haliyle kalanıda dura dura kuruycak öncedende golden lady den beyaz çok güzel bi ojem vardı şeffaf gibi oda bir ikikere kullanıldı beyazdan birazını boş bi oje kabına boşalttım üçte birinden biraz az... kalanınada turuncu ojemden döktüm çok tatlı bi pembesi oldu isteğinize göre rengini ayarlarsınız daha az turuncu ekleyip hafif pembede yapabilirsiniz .....Valla bu ilk denemem değil hatırlıyorum 7, sınıfa giderken sapsarı bi oje almıştım o sıralar böyle aykırı renkler pek bi modaydı bende ona o zamanlar bi renk karıştırıp lila yapmıştım ama rengi hatırlamıyorum ...fisfisfiskaydirigubbakcemile3

resimleri çekiyorum tam renkleri belli olmayabilir wepcam dan bukadar oluyo kaydirigubbakcemile2

beya oje=golden lady 302
turuncu oje=golden rose 83

KIZLAR SıZıNDE BÖYLE DENEMELERıNıZ OLURSA RESıM EKLEYıN LÜTFEN

KIZLAR YENı YAPTIĞIM OJE ıKıNCı SAYFADA

Son düzenleme:
çok güzel olmuş bacişim bende genelde yapıorum bu değişiklikleri bak şimdi çokta hoşuma giiti deniycem süper süperkaydirigubbakcemile5

sen o garıp turuncuyla beyazı karıstırdın degıl mı,
hos olmus cnm gule gule kullan.

karısan oje agırlasıyor en cok onu sevmıyorum daha yogun oluyor sürümü zorlasıyor..
bır de gul gıbı beyz ojemı onlara karıstırıyorum yıne ortaya koyu kırmızı renk cıkıyor o hos degıl
ama senınkı guzel olmus basarılı

ehehhe çok iyi fikirmiş denerim bir ara
benimde 2 tane var cins bi renk çıktılar
gerçi çok kullanmıyorum ben oje ama sevdim bu işi

Çok akıllıca hiç düşünmemiştim. Gerçi çok da oje kullanmıyorum ondan belki :) Ojen de çok çekici hoş görünmüş. Ben de deneyeyim bir ara ojelerim kurumadıysa tabi .:) Teşekkürler a.s.

Ha ßu araDa OJeniz Kurumaya Yaqınsa iCiné aSéton eqLeyin..:D..ßn öLé Yabdm 1 Senedr aynı Ojeyi kuLLanıorm.xD

arkadaşlar golden rose dan ışık yansımasıyla kırmızımsı bi renk sanarak aldığım ojem tupturuncu çıktı kullanırım aslında ama çok nadir yani haliyle kalanıda dura dura kuruycak öncedende golden lady den beyaz çok güzel bi ojem vardı şeffaf gibi oda bir ikikere kullanıldı beyazdan birazını boş bi oje kabına boşalttım üçte birinden biraz az... kalanınada turuncu ojemden döktüm çok tatlı bi pembesi oldu isteğinize göre rengini ayarlarsınız daha az turuncu ekleyip hafif pembede yapabilirsiniz .....Valla bu ilk denemem değil hatırlıyorum 7, sınıfa giderken sapsarı bi oje almıştım o sıralar böyle aykırı renkler pek bi modaydı bende ona o zamanlar bi renk karıştırıp lila yapmıştım ama rengi hatırlamıyorum ...fisfisfiskaydirigubbakcemile3

resimleri çekiyorum tam renkleri belli olmayabilir wepcam dan bukadar oluyo kaydirigubbakcemile2

beya oje=golden lady 302
turuncu oje=golden rose 83

KIZLAR SİZİNDE BÖYLE DENEMELERİNİZ OLURSA RESİM EKLEYİN LÜTFEN

benımde rengını begenmedım alıp pısman oldugum bır suru ojem var valla bole bısey hıc aklıma gelmemıstı aksama denıcem cok heyecanlandım yaaaaaaa

bitmeye yakın kalan ojelerini benim arkadaşımda hep karıştırır kaydirigubbakcemile2
kırmızı beyazdan değişik güzel pembeler yaratır opuyorumnanaktan
çok akıllıca yöntem değerlendirmek lazım
:lepi:

teşekkürler kızlar biraz geç oldu ama unutmuşum ben bu topiği kaydirigubbakcemile3
deneyen arkadaşlar varsa resim ekleyebilirler nasıl renkler çıktı ortaya merak ettim a.s.

bitmek üzere olan iki ojemi ve renklerini beğenmediklerimi birbiriyle birleştiririm hep. çoğu karışımdan muhteşem sonuçlar çıkıyor. aynı marka ojeler karıştırıldığında sonuç daha başarılı. herkese denemesini tavsiye ederima.s

bnde az kalmıs ojelırımı yapıyorum ole:D:D:D bıde haıfı kurumus olanların ıcıne aseton damlatıyorum omru uzuyo bırazcıkta olsa,denemyen varsa denesın:D:D:D

iyi fikirmiş artık kalan ojeler böyle yapılabılırde oje kutusna dokmeyi nasıl başardı şırıngayla falanmı çektin çnkü ben dökemıyorum öyle şişeden şişeye

kızlar buda yeni yaptığım oje bugün oje aldım flormarın evde ona çok yakın ojem varmış goldenlady nin snradan farkettim kaydirigubbakcemile3 sayıları artınca hızla tutamıyorum aklımda öcedende manikür seti almıştım onunda cilasının aynı rengi vardı 2 tane olmuşlar bende bugün goldenlady le flormar ojemi karıştırdım çok tatlı bi mor oldu tabi istenirse biraz daha koyultulabilir yada açılabilir
goldenlady=335
flormar=319

bayanssulusmilebayanssulusmile

ay çok iyi fikir :)) elimde koyu mor var. süremiyodum böyle bişey yapabilirim. teşekkürler

Back