Kendi oda parfümümüzü kendimiz yapalım

Madam_Curie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
83
0
36
İstanbul
Kızlar kendi oda kokumuzu kimyasalları kullanmadan yapmak çok pratik.
1litre suya birkaç damla limon, 1 çay kaşığı karbonat ve istediğimiz yağdan birazcık katıyoruz.. ben evde kayısı yağı vardı kullanmadığım kokusunu çok severim onunla yaptım..şık bir sprey şişesi aldım çok hoş oldu.. ferah olsun diyosanız okalüptüs yağı veya portakal yağı olabilir.. İstediğiniz kokuyu katmak sizin elinizde. Bu bitince birbiriyle uyumlu olabilecek birkaç yağı beraber denicem.. Çoğaltmak mümkün koku seçeneklerini.. Evde çocuğu olan bayanlar için daha faydalı galiba bu bilgi..

canım bilgi için saol.birde bişey sorucam ben oda parfümündeyumuşatıcı kokusu veya deterjan kokusuna yakın kokuları seviyorum.sence hangi yağdan almalıyım.şimdiden saol.

okalüptüs veya nane yağı gibi fresh kokuları seviyosun galiba.. aktara yağ almaya gittiğinde yardımcı olur diye düşünüyorum bende çok iyi bilmiyorum çünkü.. veya merak ettiğin yağları orda koklayıp alırsın..

ayy yanlış okumuşum yumuşatıcı kokusu sevmiyosun diye okumuşum pardon.. o zaman kayısı yağını tavsiye ederim.. jelibon ve yumuşatıcı kokusu gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…