Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Youtube' bi kız gördüm kendi mayosunu kendi diken . Dedim ki ben niye bunu yapmıyım. Hemde en begendigim yüksel bel bi mayo yapımı bu. 10 liralık bi mayo bu magazadan almaya kalksanız 70-80 liradan başlıyor fiyatı.Gerekli malzemeler: tayt, makas. İğne ve iplik. yanlız su konuda bilgilendirmek istiyorum benım yaptıgım tayt evde gıymedigim ve ispanyol paça bi tayt. Fakat taytım suyu alınca cabuk kurumayan bi kumaşa sahip. Bu yuzden siz yapmak istersenız sudan cıktıktan sonra cabuk kuruyan kumaşlı taytlar var daha ince ve biraz parlak yapıda. Bu tayt kumasını kullanırsanız mayoya daha uygun olur. Ben şimdi sizlere mayonun video linkini bırakıcam. Fakar videoda bi püf noktası var malesef onu yapan kisi bunu paylaşmamış. Hadi o zaman başlayalım mayomuzu yapmaya :)DIY BIQUINI COM LEGGING: . Gelelim püf noktasına yapan kişi alt tarafı oyle kesip yapıstırıyor. Fakat oyle yapınca baxer gibi oluyor. Peki bunun mayo altlıgı gibi olması için ne yapılmalı. Kesimi öyle bırakmayıp on tarafından bıraz daha kesilmeli. Ayrıca tayr her dikim yerinden tekrar dikilmeli ki sökülmesin. Simdi kendi yaptıgım mayomun fotosunu paylaşıcam :) işte buda benım mayom. Alt tarafın kesimini kolaylıkla görebilrsiniz :)