Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kendi lotionumu yaptim :)))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Kizlarrr ben bsy yaptim bakalim faydasini gorebilicekmiyim :)
Eczaneden ozel saclara uygulamak icin spray ( bos sise) istedim aldim. (Bedava)

Bir paket karanfil, bir avuc taze nane, bir kuru isirgan otunu doktum bir kucuk tencereye, 250 ml su.

5 el sarimsagi rendeye vurdum. Suyunu diger mazemelere kattim. VE hepsini bir tencerede kaynatim.

1 gun beklettim. Ve bos siseye doktum.

Her gun saclarimin diblerine skicam bunlari. Ve kokuyormu hayir? karanfil sarimsagin kokusu iyice aldi. saclariniz sarimsak kokmuyor yani.

Cok saglikli bir lotion oldu :)
Gelismeleri yazarim insallah

faydalı olabilir bence de.

2 ci gunum. daha tam olarak bir gelisme gormedim. sac 2 gunde cikmaz sanirim. Tencereye istedigin seyleri katabilirsin. bitki caylari fln ne varsa dokun :) nekadar cok vitamin nekadar iyi.. vee ardindan kokusuz sarimsakli sampuanla yikadim canlandi saclar birden bireee.

2 hafta kulandim hic iyi bir gelisme gormedim. Hata onde acilma ilerledi biraz. Bilmiyorum ya bu yaptigim lotion iyi gelmedi yada kulandigim sarimsak sampuan. Ikisini biraktim.

Sisimel acim sarmksaktan olabilir mi? Mesela sarmisak ve sarmisak sampuani bircok insana iyi gelirken be ne zaman sac bakiminda kullansam sac dokulmem artiyor.bence sarmisak vb.urunlerini bir muddet kullanma ki ondan kaynakli mi gor

Sisimel acim sarmksaktan olabilir mi? Mesela sarmisak ve sarmisak sampuani bircok insana iyi gelirken be ne zaman sac bakiminda kullansam sac dokulmem artiyor.bence sarmisak vb.urunlerini bir muddet kullanma ki ondan kaynakli mi gor

Bende oyle dusunuyorum. Kulandigimda sac diblerim yaniyordu. Bence iyi bsy degil sarimsak. Hani hangi ilac sac diblerini yakar veya hangi iyi bir sampuan yakar? Insanlar yanarkene etkisini gorucegini zanneder. Bence degil. Kimi cok iyi derde psychologikmen oluyor. Sac koklerini yakiyor anca. Kulanmak isteyen dikkatli kulansin derim. Aman aman diyorum.
Bu sefer sarimsaksiz lotionumu yapicagim yakinda :))

Benim sana tavsiyem sadece isirgan otu suyu.aktardan kuru isirgani al, bir iki dk kaynat sonra cay gibi dinlenmeye birak.yikanmis temiz sacina enjektor yardimiyla (tabiki ucundaki igneyi cikar) sadece sac derine guzelce sur.sonra bir daha yikama.bir dahaki banyona kadar kalsin sacinda. Umarim sifa bulursun

Sarimsagi burdan okudum ve ogrenmistim. Gaza gelmistim bir an :)) evet isirgan otu aklimda.. nerde bulurumki onu? Kurusuda olabilirmi sizce? Karanfil ile isirgan otunu beraber kulanmayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…