Cilt Bakımı Ürünleri Kendi kullandığımız makyaj ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

gokden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
70
0
Arkadaşlar yeni üye oldum ama bu site çok güzel ve yararlı bir site gibi geliyor şimdiden. Ben sizin deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum, aynı şekilde size de yardımım olabilir diye düşünüyorum. Kullandığımız, vazgeçemediğimiz kozmetik, makyaj ürünlerini yazabilirsek, kremlerden rujlara, çok yararlı olabilir diye düşünüyorum. Hem kullanmayı düşünenlere hem de ne kullanacağını bilemeyenlere. Resim ekleyebilirseniz ürünü de görmüş oluruz.Teşekkür ederim:KK3:

Önce ben başlayabilirim hatta:KK54:
Dior transparan pudra-light. En açık rengi yani. Tavsiye ederim bir senedir kullanıyorum, bitecek gibi değil daha da.
Clarins ruj- ruby glass
Max factor ruj-pink brandy
L'oreal allık-etiketi okunmuyor arkadaşlar ya
Maybeline allık-77rose
Maybeline ruj-apricot freeze.

Eklentiler

• $21042011292.jpg
    $21042011292.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 157
  • $21042011281.jpg
    $21042011281.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 155
  • $21042011274.jpg
    $21042011274.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 161
  • $21042011291.jpg
    $21042011291.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 173
  • $21042011290.jpg
    $21042011290.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 149
  • $21042011295.jpg
    $21042011295.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 138
  • $21042011282.jpg
    $21042011282.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 133
  • $21042011300.jpg
    $21042011300.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 174
Clarins ruj- ruby glass yazmışım çok pardon arkadaşlar. Clinique olacak tabi ki

Avon color trend sıkılaştırılmış pudra
Avon red 2000 ruj
Avon supershock mascara
Nivea ideal finish mousse köpük fondöten
Nivea eyeliner
Maybelline affinitone foundation

Eklentiler

• $CIMG9003new.jpg
    $CIMG9003new.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 233
  • $maybelline-affinitone-foundation-16-vanilla-rose.jpg
    $maybelline-affinitone-foundation-16-vanilla-rose.jpg
    4,7 KB · Görüntüleme: 163
  • $AVON-color-TREND-SIKILASTIRILMIS-PUDRA-KARGO4-72__38327573_0.jpg
    $AVON-color-TREND-SIKILASTIRILMIS-PUDRA-KARGO4-72__38327573_0.jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 240
  • $avon_supershock_809131614.jpg
    $avon_supershock_809131614.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 201
  • $niveaeyelinerpen.jpg
    $niveaeyelinerpen.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 147
  • $avon-red-2000-lipstick.gif
    $avon-red-2000-lipstick.gif
    11,2 KB · Görüntüleme: 791
Avon color trend sıkılaştırılmış pudra
Avon red 2000 ruj
Avon supershock mascara
Nivea ideal finish mousse köpük fondöten
Nivea eyeliner
Maybelline affinitone foundation

O zaman hemen bir şey sormak istiyorum:nazar: az önce forumlarda okudum acaip denk geldi bu avonun kırmızı ruju red 2000den memnun musunuz? kırmızı rujlarla ilgili bir konuda yazılmış, avonun sayfasına girdim arıyordum ben de.

konu için teşekürler...
rimelde; maybelline sarı olan
fondotende; maybelline köpük olan
rujda; maybelline; dışa pembemsi olan (accayip hafif bir ruj ve renkleri çok doğal)
hiç çıkmayan ruj derseniz ;loreal (bugün denedim ellerimi 2 kere yıkasamda asla geçmiyo)
renkli göz kaleminde; flormar ama siyahta okadar iddalı değilim
pudrada; maybelline diyemicem ama alix avien çok iyiymiş öyle dediler :KK8:

Son düzenleme:
Rimel:Smashbox hyperlash,Chanel inimitable intense.
Pudra:Smashbox halo hdyrating perfect powder.
Allık:Yves Rcher Couleurs Nature,smashbox soft lights fusion starbust bronze
Ruj:Max factor,Sephora,Avon...
Göz kalemi:TCA,Chanel stylo yeux
Makyaj temizleyici:Bioderma sensibio h2o

$145_1.jpg $18173-Golden-Rose-Liquid-Concealer-1.jpg $carmina_minerals_gloss.jpg $pr_01_13405_max.jpg $18998_1.png $dreammattepowder.jpg $l-039oreal-telescopic-mascara-mb13358_1a2f325e5562cc9887d72024d03eeee1_r1.jpg $Maybelline-Dream-Matte-Mousse-Foundation-20-Ca__35031176_0.jpg $prod_1028728.jpg $kur_TR19_RANGE_ANTI_HAARBRUCH_tr_01.png $Garenier-pure-active-roll-o.jpg $asia_glatt_sch_gross_tr.png $color_shine_protect_boost_detail_tr.png $DSC_1001.JPG $3570_buyuk.jpg $1-maybelline-goz-makyaj-temizleme-losyon.jpg $cb-outspoken.jpg $AVON_P~1.JPG $celebre-by-avon-is-a-floral-1.jpg $26122882.jpg $1292438280-19168-0.jpg $45357961_avon-bond-girl-007-50ml-edp.jpg $37568_buyuk.jpg $avon-lip-products-smooth-velvet-lip-colour-in-plumfull.jpg $29952_buyuk.jpg $asia_glatt_sp_gross_tr.png $45376_buyuk.jpg $golden_rose_lipstick_120.jpg Eki Görüntüle 189041 bu konuda mütevazi olamicim :) makyaj,saç bakımı ve cilt bakımı 8 yılda uzmanlık alanım oldu diyebilirim..herkes makyajımı çok beğenir cildim pürüzsüz bembeyazdır ve saçlarım ipek gibidir..ne kullandığımı şimdi paylaşacağım sizlerle :KK16::KK16:
Saç bakımı
Saçta glissten asla vazgeçmiyorum.saçlarımı sık düzleştiririm bu yüzden yanmasını önlemek ve kolay düzleşmesi için Gliss Asia straight serisini kullanıyorum..Saçlarım boyalı olduğu içinde sertlik ve kuruluğunu önlemek için yine Glissin aşağıda resimlerini paylaştığım bakım ürünlerini kullanıyorum..Bunun yanında tabiki Avonun Techniques Daily serisinin tüm saçlar için durulanmayan bakım kremi ve serumunuda kullandığım oluyor..(boyalı saçlar için bakım kürünü kullanmadığım zamanlarda)
Cilt bakımı
Cildime Nivea Oxygen Power Temizleme jelini gündüz gece de Loreal Pure zone siyah nokta karşıtı jeli ve toniğini uyguluyorum..Gerçekten hem arındırıyor hem kızarıklık önlüyor(ki beyaz tenli olduğum için çok hassas bi cildim var herşeyi kullanamıyorum) Sivilce durumlarında Garnierin roll on u inanlımaz etkili tonik etkisi yapıyor çok iyi şiddetle öneririm :KK16:
Makyaj
Kalıcı makyaj hepimizin isteği ben şimdiye kadar kullandığım en kalıcı ve etkili ürünleri yazacağım ama tabiki yazın akmayan ölümsüz makyajı (helede Antalya sıcağında) bende bulamadım ne yazıkki..Önerilerinizi belkliyorum bu konuda :KK70:
Far olarak Cecile Paletleri çok kalıcı toz gibi uçmuyor baz kullanmak zorunda bırakmıyor
Eye liner olarak Oriflame kalem eyeliner lar çok iyi
Aydınlatıcı olarak Golden Rose Liquid Vazgeçilmezim bittikçe yenisini alıyorum hem uygun hem şık hemde göz çevresini mahvetmiyor
Ruj olarak (en sevdiğim makyaj ürünüdür) Carminanın minerals serisi asla geçmiyor çok kalıcı yoğun ve güzel üstelik parlak.Avonun smooth velvet çok iyiydi ama malesef üretimden kalktı :KK43::KK43: elimdeki son ikisini kullanıyorum :KK43::KK43:
Mat ruj olarak Golden Rose 120 ve ve yine likit olarak flormar 25 lip gloss tam bir kırmızı çok memnunun kırmızılıklarından :KK70:
Fondöten olarak Maybelline dream matte köpük fondöten vazgeçilmezim yine aynı serinin pudrası..asla yüzümü mahvetmediler ve bebek cildi gibi oluyor cildim..
Allıkta Alix Avien tercihimdir hem kalıcı hem güzel Flormar da fena değil :))
rimelde tabki loreal ve maybelline resimdekileri :KK70:
Parfüm
En iyi olduğum konu 56 tane parfümü olan biri söylüyo bunu :KK70: Avondan vazgeçmem hem uygun hem kalıcı hemde çok güzellerr aşağıda kokularımın resimlerinide paylaşacağım sizlerle
Sorunuz olursa özel mesaj atabilirsnz :) ya da öneriniz :) şimdilik bukadar :) :KK16::KK16::KK16:
/resimler biraz dağınık oldu /

Son düzenleme:
fondöten:loreal infallible ve max factor lasting performance
gözaltı kapatıcısı:loreal ve maybellıne likit olanları
rimel:maybellıne ama bıdakıne loreal 3d cıkmştı onu alcm harıka bişii
allık:lorealın sımlı allıkları cok hos ve max factor krem allık ve orıflame top allık
göz kalemı:avon ,max factor.flormar
ruj:avon.orıflame power shıne,bodyhop,catherıne arley,flormar yane nerdeyse her markadan var:p
:KK3:

fondöten:loreal infallible ve max factor lasting performance
gözaltı kapatıcısı:loreal ve maybellıne likit olanları
rimel:maybellıne ama bıdakıne loreal 3d cıkmştı onu alcm harıka bişii
allık:lorealın sımlı allıkları cok hos ve max factor krem allık ve orıflame top allık
göz kalemı:avon ,max factor.flormar
ruj:avon.orıflame power shıne,bodyhop,catherıne arley,flormar yane nerdeyse her markadan var:p
:KK3:

Eki Görüntüle 189013 Eki Görüntüle 189029 Eki Görüntüle 189030 Eki Görüntüle 189031 Eki Görüntüle 189032 Eki Görüntüle 189033 Eki Görüntüle 189034 Eki Görüntüle 189035 Eki Görüntüle 189036 Eki Görüntüle 189037 Eki Görüntüle 189038 Eki Görüntüle 189039 Eki Görüntüle 189040 Eki Görüntüle 189028 Eki Görüntüle 189027 Eki Görüntüle 189026 Eki Görüntüle 189014 Eki Görüntüle 189015 Eki Görüntüle 189016 Eki Görüntüle 189017 Eki Görüntüle 189018 Eki Görüntüle 189019 Eki Görüntüle 189020 Eki Görüntüle 189021 Eki Görüntüle 189022 Eki Görüntüle 189023 Eki Görüntüle 189024 Eki Görüntüle 189025 Eki Görüntüle 189041 bu konuda mütevazi olamicim :) makyaj,saç bakımı ve cilt bakımı 8 yılda uzmanlık alanım oldu diyebilirim..herkes makyajımı çok beğenir cildim pürüzsüz bembeyazdır ve saçlarım ipek gibidir..ne kullandığımı şimdi paylaşacağım sizlerle :KK16::KK16:
Saç bakımı
Saçta glissten asla vazgeçmiyorum.saçlarımı sık düzleştiririm bu yüzden yanmasını önlemek ve kolay düzleşmesi için Gliss Asia straight serisini kullanıyorum..Saçlarım boyalı olduğu içinde sertlik ve kuruluğunu önlemek için yine Glissin aşağıda resimlerini paylaştığım bakım ürünlerini kullanıyorum..Bunun yanında tabiki Avonun Techniques Daily serisinin tüm saçlar için durulanmayan bakım kremi ve serumunuda kullandığım oluyor..(boyalı saçlar için bakım kürünü kullanmadığım zamanlarda)
Cilt bakımı
Cildime Nivea Oxygen Power Temizleme jelini gündüz gece de Loreal Pure zone siyah nokta karşıtı jeli ve toniğini uyguluyorum..Gerçekten hem arındırıyor hem kızarıklık önlüyor(ki beyaz tenli olduğum için çok hassas bi cildim var herşeyi kullanamıyorum) Sivilce durumlarında Garnierin roll on u inanlımaz etkili tonik etkisi yapıyor çok iyi şiddetle öneririm :KK16:
Makyaj
Kalıcı makyaj hepimizin isteği ben şimdiye kadar kullandığım en kalıcı ve etkili ürünleri yazacağım ama tabiki yazın akmayan ölümsüz makyajı (helede Antalya sıcağında) bende bulamadım ne yazıkki..Önerilerinizi belkliyorum bu konuda :KK70:
Far olarak Cecile Paletleri çok kalıcı toz gibi uçmuyor baz kullanmak zorunda bırakmıyor
Eye liner olarak Oriflame kalem eyeliner lar çok iyi
Aydınlatıcı olarak Golden Rose Liquid Vazgeçilmezim bittikçe yenisini alıyorum hem uygun hem şık hemde göz çevresini mahvetmiyor
Ruj olarak (en sevdiğim makyaj ürünüdür) Carminanın minerals serisi asla geçmiyor çok kalıcı yoğun ve güzel üstelik parlak.Avonun smooth velvet çok iyiydi ama malesef üretimden kalktı :KK43::KK43: elimdeki son ikisini kullanıyorum :KK43::KK43:
Mat ruj olarak Golden Rose 120 ve ve yine likit olarak flormar 25 lip gloss tam bir kırmızı çok memnunun kırmızılıklarından :KK70:
Fondöten olarak Maybelline dream matte köpük fondöten vazgeçilmezim yine aynı serinin pudrası..asla yüzümü mahvetmediler ve bebek cildi gibi oluyor cildim..
Allıkta Alix Avien tercihimdir hem kalıcı hem güzel Flormar da fena değil :))
rimelde tabki loreal ve maybelline resimdekileri :KK70:
Parfüm
En iyi olduğum konu 56 tane parfümü olan biri söylüyo bunu :KK70: Avondan vazgeçmem hem uygun hem kalıcı hemde çok güzellerr aşağıda kokularımın resimlerinide paylaşacağım sizlerle
Sorunuz olursa özel mesaj atabilirsnz :) ya da öneriniz :) şimdilik bukadar :) :KK16::KK16::KK16:
/resimler biraz dağınık oldu /

şu maybelline köpük fondöten yağlı ciltler içinde uygun mudur? yani parlama falan oluo mu ?

şu maybelline köpük fondöten yağlı ciltler içinde uygun mudur? yani parlama falan oluo mu ?

yok canım bende öyle bir sorun olmadı benim cildim çok yağlı ama ben yinede yüzümün temizliğine çok dikkat ediyorum bir de nemlendirici sürüyorum çok az makyajın pütür pütür görünmemesi için..çokta memnunum parlama olmadı hiç..

$41QHn2vdeCL__SL500_AA300_.jpg $LANCME~1.JPG $imagesCA7GQK76.jpg $blush_subtil_sheer_1681_new.jpg $2970_buyuk-300x300.jpg

bu urunlerın hepsını tavsıye edıyorum...

baz: lancome teint miracle..muhtesem bır baz...
pudra : shiseido..benım gıbı parlama sorunları olanlar ıcın muh-te-sem :)
göz altı kapatıcısı: avon..cok guzel kapatıyor ve naturel bır goruntu saglıyor
allık: lancome..cok dogal duruyor
rimel: lancome hypnose..kırpıklerı oldugundan kat be kat uzun gosterıyor :)
göz kalemi: estee lauder..harıka bır kalem..kolay kolay akmıyor ve arkasındakı fırcasıyla dagıtınca cok guzel duruyor :)
ruj: yvessaintlourent..ıcınden cıkan fırcası var ve tek bır ruj kutusuyla ıkı ruj sahıbı oluyorsunuz:) canınız hangısını ısterse onu surun :) cok guzel ve cok hos duruyor :)

Eklentiler

• $VES-16713_b.jpg
    $VES-16713_b.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 96
yok canım bende öyle bir sorun olmadı benim cildim çok yağlı ama ben yinede yüzümün temizliğine çok dikkat ediyorum bir de nemlendirici sürüyorum çok az makyajın pütür pütür görünmemesi için..çokta memnunum parlama olmadı hiç..

Tatlım yüzüm cok yağlı demissin,parlama sorunun da var mı?varsa parlama sorunun için ne kullanıyorsun?benim bugüne kadar kullanmadığım marka kalmadı resmen!dior,Dr murad,dermalogica,avon,lancome,........... Gibi daha bir cok ürün kullandım..ama nafile!hiç biri bir ise yaramadı :KK43: hala parlıyorum :KK43:

Bu arada yıllardır tek kullandığım parfüm; d&g Light blue...cok kalıcıdir :)

Tatlım yüzüm cok yağlı demissin,parlama sorunun da var mı?varsa parlama sorunun için ne kullanıyorsun?benim bugüne kadar kullanmadığım marka kalmadı resmen!dior,Dr murad,dermalogica,avon,lancome,........... Gibi daha bir cok ürün kullandım..ama nafile!hiç biri bir ise yaramadı :KK43: hala parlıyorum :KK43:

Ya bende parlama sorunu çok fazlla yaşamıyorum yazın oluyor oda çok terlediğim zamanlarda terden kaynaklı parlama..ben pata krem üstü fondoten onun üstünede pudra üsrünce makyajda sorun yaşamıyrum ama lorealin ve niveanın ürünleri cildimdeki yağı çok güzel temizliyor artı gül suyu (rosense nkiler iyi) bi dene istersen arındıkça parlama yok olabilir..yaz içinde akmayan ürünleri bende bulamadım daha :KK43:

Ya bende parlama sorunu çok fazlla yaşamıyorum yazın oluyor oda çok terlediğim zamanlarda terden kaynaklı parlama..ben pata krem üstü fondoten onun üstünede pudra üsrünce makyajda sorun yaşamıyrum ama lorealin ve niveanın ürünleri cildimdeki yağı çok güzel temizliyor artı gül suyu (rosense nkiler iyi) bi dene istersen arındıkça parlama yok olabilir..yaz içinde akmayan ürünleri bende bulamadım daha :KK43:

Gül suyu ve hatta soda bile denedim..ama geçirmedi hiç biri :KK43: cok kötü bir şey ya bu parlama :KK43:
Bu yazdığım makyaj ürünleri henüz akma yapmadı..yazın ne olur bilemem tabi :KK43: ama suan için hepsinden memnunum özellikle pudradan..o pudra parlama sorunu olanlar için cidden mükemmel..onu sürdüğümde hem cok daha geç parlıyorum hemde normalden cok daha az parlıyorum :) ama güzel sürmek gerekiyor elini korkak alıştırmadan :)

Gül suyu ve hatta soda bile denedim..ama geçirmedi hiç biri :KK43: cok kötü bir şey ya bu parlama :KK43:
Bu yazdığım makyaj ürünleri henüz akma yapmadı..yazın ne olur bilemem tabi :KK43: ama suan için hepsinden memnunum özellikle pudradan..o pudra parlama sorunu olanlar için cidden mükemmel..onu sürdüğümde hem cok daha geç parlıyorum hemde normalden cok daha az parlıyorum :) ama güzel sürmek gerekiyor elini korkak alıştırmadan :)

baz yıpranma yapmıyor di mi ?

baz yıpranma yapmıyor di mi ?

Bazı hergun sürmüyorum açıkcası..özel günlerde kullanıyorum genelde..ama ilk aldığımda hergun kullanıyordum herhangi bir sorun yasamadım..bı de lancome dan fırça aldım,fırçayla sürüyorum daha güzel oluyor..cok güzel kapatıyor bütün herseyi..onu kullandığımda gözaltı kapaticisi kullanmıyorum mesela gerek kalmıyor..

X