Eki Görüntüle 189013 Eki Görüntüle 189029 Eki Görüntüle 189030 Eki Görüntüle 189031 Eki Görüntüle 189032 Eki Görüntüle 189033 Eki Görüntüle 189034 Eki Görüntüle 189035 Eki Görüntüle 189036 Eki Görüntüle 189037 Eki Görüntüle 189038 Eki Görüntüle 189039 Eki Görüntüle 189040 Eki Görüntüle 189028 Eki Görüntüle 189027 Eki Görüntüle 189026 Eki Görüntüle 189014 Eki Görüntüle 189015 Eki Görüntüle 189016 Eki Görüntüle 189017 Eki Görüntüle 189018 Eki Görüntüle 189019 Eki Görüntüle 189020 Eki Görüntüle 189021 Eki Görüntüle 189022 Eki Görüntüle 189023 Eki Görüntüle 189024 Eki Görüntüle 189025 Eki Görüntüle 189041 bu konuda mütevazi olamicim :) makyaj,saç bakımı ve cilt bakımı 8 yılda uzmanlık alanım oldu diyebilirim..herkes makyajımı çok beğenir cildim pürüzsüz bembeyazdır ve saçlarım ipek gibidir..ne kullandığımı şimdi paylaşacağım sizlerle
Saç bakımı
Saçta glissten asla vazgeçmiyorum.saçlarımı sık düzleştiririm bu yüzden yanmasını önlemek ve kolay düzleşmesi için
Gliss Asia straight serisini kullanıyorum..Saçlarım boyalı olduğu içinde sertlik ve kuruluğunu önlemek için yine Glissin aşağıda resimlerini paylaştığım bakım ürünlerini kullanıyorum..Bunun yanında tabiki
Avonun Techniques Daily serisinin tüm saçlar için durulanmayan bakım kremi ve serumunuda kullandığım oluyor..(boyalı saçlar için bakım kürünü kullanmadığım zamanlarda)
Cilt bakımı
Cildime
Nivea Oxygen Power Temizleme jelini gündüz gece de
Loreal Pure zone siyah nokta karşıtı jeli ve toniğini uyguluyorum..Gerçekten hem arındırıyor hem kızarıklık önlüyor(ki beyaz tenli olduğum için çok hassas bi cildim var herşeyi kullanamıyorum) Sivilce durumlarında Garnierin roll on u inanlımaz etkili tonik etkisi yapıyor çok iyi şiddetle öneririm
Makyaj
Kalıcı makyaj hepimizin isteği ben şimdiye kadar kullandığım en kalıcı ve etkili ürünleri yazacağım ama tabiki yazın akmayan ölümsüz makyajı (helede Antalya sıcağında) bende bulamadım ne yazıkki..Önerilerinizi belkliyorum bu konuda
Far olarak
Cecile Paletleri çok kalıcı toz gibi uçmuyor baz kullanmak zorunda bırakmıyor
Eye liner olarak
Oriflame kalem eyeliner lar çok iyi
Aydınlatıcı olarak
Golden Rose Liquid Vazgeçilmezim bittikçe yenisini alıyorum hem uygun hem şık hemde göz çevresini mahvetmiyor
Ruj olarak (en sevdiğim makyaj ürünüdür)
Carminanın minerals serisi asla geçmiyor çok kalıcı yoğun ve güzel üstelik parlak.Avonun smooth velvet çok iyiydi ama malesef üretimden kalktı
elimdeki son ikisini kullanıyorum
Mat ruj olarak
Golden Rose 120 ve ve yine likit olarak
flormar 25 lip gloss tam bir kırmızı çok memnunun kırmızılıklarından
Fondöten olarak
Maybelline dream matte köpük fondöten vazgeçilmezim yine aynı serinin pudrası..asla yüzümü mahvetmediler ve bebek cildi gibi oluyor cildim..
Allıkta
Alix Avien tercihimdir hem kalıcı hem güzel
Flormar da fena değil :))
rimelde tabki loreal ve maybelline resimdekileri
Parfüm
En iyi olduğum konu 56 tane parfümü olan biri söylüyo bunu
Avondan vazgeçmem hem uygun hem kalıcı hemde çok güzellerr aşağıda kokularımın resimlerinide paylaşacağım sizlerle
Sorunuz olursa özel mesaj atabilirsnz :) ya da öneriniz :) şimdilik bukadar :)
/resimler biraz dağınık oldu /