Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kendi kaynagimi kendim takcam :)

zeynoelmas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
50
2
1
Ankara
Selam kizlar. Ben bundan 2 sene 3 sene oncesinde filan kendime kaynak taktirmistim. 600liraya. boncuk kaynak bu arada. Tam hatirlamiyorum kac tane takildigini ama baya vardi. Ki normalde yanlara takilmiyo biliyosunuz ki ama ben taktirdim dogal dursun diye. Her cikartip taktirdigimda 300 lira daha verdim. Artik biktim. Bide baktim bakimi zor bitlencem yakinda :) cikartip attim. Kendim cikardim sacimdan. Simdi kendi sacim belime geliyo. Ama katli oldugundan V seklinde onler daha kisa duruyo . Onden uzun gozukmuyo yani. Simdi sadece aralara taktirmak istiyorum. Kaynaktan sonra internetten kaynaklik sac alip onlari cit cit yaptirmistim. (Yaninda boncukda gonderiyolar )Ama kestirdim onlari ve suanki sacimdan daha kisa oldugundan kullanamiyorum. Yine oyle alip kenim takmayi dusunuyorum. Ben o zaman 120 adeti 100 liraya almistim. Yaninda boncukda vercekleri icin rahat takarim gibi geliyo. Bi karga burun gerekli bide gormediginiz yerleri takmak icin yaniniza bi kisi daha. Sizede fikir olsun diye yaziyim dedim. Ben bidaha 600 vermek istemiyorum cunku. Kendim yapabilirsem size fotosunu cekip atarim. Saygilar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ilk taktırmadan sonra 3-4 kere kendim takmıştım baya yoruyor insanı sonrada nalet olsun diyip çıkardım hayatımda tutam tutam saçlarım dokuldu güzel ama zahmetli zararlı güzel olan herşey gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…