Merhaba! Kullandığın cilt ürünlerini değiştirmeye ne dersin? Cilt ürünlerine %100 güveniyor musun? Akne sivilce, leke, egzama, mantar, diş eti çekilmesi kanaması, kızarıklık, sivilce izleri, çukur gibi sorunların mı var? Eğer güvenilir bi marka arıyorsan LRde yok yok. Bu bi katalogculuk değil hani orda burda bir sürü katalog görüyoruz ürünleri inceliyoruz alıyoruz kullanıyoruz makyaj malzemeleri olsun kremler parfümler olsun. Lrde çok daha iyilerini bulabilirsin üstelik dermatalog onaylı. Hani şu marketten aldığımız çok basit temizlik ürünlerini bile güvenilir yerden almak sencede daha güzel olmaz mıydı? Hani bunlar ilgini çekmedi diyelim. Herkesin ilgisini çekmeyebilir cilt ürünü kullanmıyor olabilirsin veya ya ben şampuanımdan da kremlerimden de memnunum ne gerek var? Dersen. Şu ilgini çekmez mi peki İŞ ORTAĞI OLMAK. Buda şu demek oluyor kendi paranı kendin kazanmak. Evet bu mümkün. Üstelik iş ortağı olduğunda %40 indirimli alıp müsteriye satış fiyatıyla satıyorsun karlı çıkıyorsun. Kim uğrasır onla ya kim alır ki dersen de. Hatta satış bile yapma sadece daha fazla iş ortağı bul yine kazan. Hediyeler şunlar saat, tablet, telefon ve ARABA. Yanlış duymadın araba kazanabilirsin. Bende daha fazla iş ortağı bulup bu yatırıma katkıda bulunuyorum. Bana destek olmak ister misin?