• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi işimiz

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37
Merhaba kızlar bir bayan olarak kendi işini kuran var mı? devlet 27.000 lira hibe veriyor muş tabi güzel bir projen olursa,neden bunalardan biri ben olmayayım diye düşünüyorum kendi kendime ki bayan oldugunda da daha yüksek oluyormuş bu fiyat 25 yasında bekar bir bayanım ailemde okadar da ticarete düşün degiller zaten bir annem ve bir babam var ikiside emekli bende 2 yıllık bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum işsizlikten 1 yıldır çıldırıyorum...bu aralar bu soru çok takılıyor beynime netten sürekli araştırıyorum kendi işini yapan kuran varmı kızlar? varsa zorlukları nelerdir?

bence bilgisayar üzerine bir yer düşünebilirsin bence aç bir şimdi bilgisayarsız ev yok tamiriydi formatıydı gzel iş bence

bence bilgisayar üzerine bir yer düşünebilirsin bence aç bir şimdi bilgisayarsız ev yok tamiriydi formatıydı gzel iş bence

ama bu iş için çevre çok öenmli ve ilk etapta tek yapılmaz bilgili biri olmalı insanın yanında malum üniversitelerdede o malum bilgileri vermıyorlar malesef :(

Back