kendi hayatimiz´dan pay biciyormuyuz?

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
48
hepimizin bildigi gibi tv programlarinda 100´lerce diziler var:1closedeyes:
hepimiz sevdigi sabirsizlikla bekledigi dizilerhihoyyyt
bende sizler gibi dizleri izlemesini seviyorum ....
benim izlediklerimin arasinda "besinci boyut, sirlar dünyasi" var ....cogunlukla besinci boyut´u izlerim ve cok duygulanirim...o diziyi izlediklten sonra düsünürüm, kendi hayatimdan bir pay cikarmaya calisirim
bir defasinda bir bölümünü izledim ve sanki beni anlatmislar geldi bana...
sizinde böyle severek izleyipve kendi payinizi cikarttiginiz diziler varmikaydirigubbakcemile5

Gercekten cok guzel diziler var emme diziler tutku oldu millette yaws
evde konusma falan kalmadi gibi sanki:sm_confused::1no2:
neyse
benim sevdigim dizilerden en cok Yaprak Dokumu, besinci boyut,
sirlar dunyasi,kalp gozu daha var su an aklima gelmiyor ha bi de olumsuz kahramanlar sengözlerimebaksanab

arasıra çocuklardan fırsat bulursam bakarı ama ağlamaklı dizileri çok sevmiyorum.sadece bekarken asmalı konak vardı evliliğimin ilk yılında da.o diziye hayrandım.iyi ki filmine gitmemişim herkes hayalkırıklığına uğramış.ben sadece kızın tedaviye gidiş sahnesini unutamadım

okadardızı varkı
begendıgım takıp ettıgım dızılersabırsızlıkla bekledıgım dızıler var ve ıllakı ıcınden bana daır bıse bulup dusunuyorum bende muhakakk bıze dokunuyo bence

yani evt bazi yerlerinde kendimle ilgili düşünclere dalmiyor değilim. özellikle aileler ve çocuklariyla ilgili çocuklarinin evlenmesiyle alakali konularda.​

Benimde kendime yakın bulduğum diziler elbetteki var Eminecim ama en hoşuma giden aile yapısıyla Elveda rumelidir aynı bizim aile gibi birbirine bağlı sıcacık herkeze yardım eden..

Bir araya geldiğimizde şenşakrak gülen hatta koca insanlarız hepimiz düşünün en ufakları benim oyun oynarız..Ne diyebilirimki bu güzel ailede yer ailede yer aldığım için Allahıma binlerce şükürler olsun..Ve bu dizide geçmişten bahsedilmesi sevgi için verilen mücadele hepsi hepsi uyuyor bize bu akşamda başlıyor heyecanla bekliyorum:)

cok nadir tv izliyorum.. eskiden devamli takip ettigim asmali konak vardi haziran gecesi vardi ve ihlamurlar altinda ilk sezon devamli izliyordum..

simdi ise coook nadir..

çok duygusal, acıklı, duygu sömürüsü şeklindeki dizileri sevmem izlemem.
ama birkere beşinci boyut muydu neydi denk gelmiştim, daha doğrusu zaplarken kedi gördüm kanalda, çokk severim kedileri, adam aldı kediyi, torbaya mı çuvala mı ne koydu, yaktı torbayı. kedi çırpındı falan senağlama kaç gece rüyama girdi, şuan yazarken bile ürperdim. :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…