Kendi gelin çiçeğimi kendim yaptım...

cok guzel olmus cickeleri nerden aldiniz bana ozel mesajla atabilirmisniz

güzel fikir ya çok şık olmuş bu bende düşüniim bunu .)

canım çiçeğin çok hoş olmuş, bende bu renklerde bi çiçek düşünüyorum ve çiçeklerini nereden aldığını merak ediyorum :) özel mesaj gönderemiyorum cevap verirsen sevinirim

Ben de çok beğendim! Çiçekleri nereden aldığını ben de merak ettim.. Ben gelin çiçeğime succulent eklemek istiyorum; Kaktüs aslına bakarsan ama formu çok güzel:) Canlı çiçeğimi kendim yaparım diye düşünüp bahçemizin her tarafına succulent ektim şimdiden:)) Ama buna da bayıldım; harika bir fikir vermiş oldun.. teşekkür ederiz...

Canım buketini, gelin ayakkabılarını davetiyeni çok beğendim.Çok zevklisin.Alyansının markasını öğrenebilir miyim bu arada?Özel mesaj yollayamıyorum.

zevk sahibi olduğun yaptığın aranjman ve kullandığın malzemelerden belli. Çok beğendim helal olsun :)

hazır yapılıp satılan buketlerden çok daha güzel olmuş. bende ne zaman incelesem tatmin olmuyorum satılanlardan. bende kendim yapmayı planlıyorum. eline sağlık çok güzel gerçekten.

ben de çok çok çok beğendim :) hazır satılanlar çok çirkin oluyor bence, ya çok abartılı ya da çok yapay duruyorlar. aldığın yeri bana da mesaj atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…