Kendi çektiklerim

Kuzum ırnam, bak hep içime doğuyor bir gün ınşallah Lereenim, sen ve tüm sevdiklerimiz, o manzara karşısında keyif yapacağız. Görürsün bak.

ıyi geceler canlarım.
Yeşilim harika cekmişsin sen bu işde yeteneklisin canım.yerimseniben ellerine emeğine sağlık.
Gündüzün sıcağında değilde gece o denizin kenerında sessizlikde denizin sesini dinlemek ve kokusunu duymak isterdim senağlama

fato, gerçekten gecesi ayrı güzeldir kıyının..
Bak aklıma geldi, gece çekip burada paylaşalım

Lereenim, biliyorsun dileğim, seninle uzun uzun beraber olmak....Bunu ancak gelirsen istediğin gibi yaparız canikom

ışde buuuuuuuuuuuuu alacım akşamın sessizliği ve denizin sesi ve kokusu yaaaaaaaaaaaa :lepi:
Sağolasın ablammmm canım ablam emeğine yüreğine sağlık sen bitanesin canımmmmmmmm:1hug:

uuuff mis gibi deniz kokusu geldi burnuma kum güneşşş
bende mi gelsem Antalya ya tatil istiyoruuuummmm

çok güzel görüntüleri yakalamış ve fotoğraflarını çekmişsiniz....kutlarım....2009 ilkbaharının fotoğrafını çektiğim çiçeklerini bir gün sizlerle paylaşabilirsem mutlu olacağım....

Yeşilim abla şimdi son kareni gördüm de hiç kompakt makinaya benzemiyor. Zira alan derinliği var karede ayrıca arka plan flulaştırılmış. Yoksa dsrl makina ile mi çalışıyosun yoksa yoksaaaa sende fotoğrafçısın filan da benim mi haberim yok .

nevbahar, fotoğraf makinasının güzelliği var çektiklerimde. Torunumun NıKON D 80. Onunda muhteşem kareleri var. bende olsa neler yapacağım, o kadar seviyorum ki. o geldikçe çekiyorum inan.

off süper kareler muhteşem....şuanda orda olmak vardı.....

yanlız çok güzel noktalardan yakalıyorsunuz gerçekten...

makina kaliteli makina orasını anladım ama bu son iki kareyide

cep telefonuyla çekmişsiniz...sizdede kesinlikle kabiliyet var bu konuda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…