Hosgeldin:)))Günaydın kızlar ben de takipteyim sizi =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin:)))Günaydın kızlar ben de takipteyim sizi =)
Hoşbuldukk =)Hosgeldin:)))
Eger sen de diyette isen neler yaptigini bizimle paylasirsan cok sevinirimHoşbuldukk =)
Hosgeldinn. Paylasimlarini bekliyorz. Biz boyle kendi capimizda zayiflamaya calisiyorzz:))Günaydın kızlar ben de takipteyim sizi =)
Nefsini köreltmek icin bitanecik yesen olmaz mi?bu ggn tatil ya sabah öğlen birleşti bende de.kahvaltıda peynir, zeytin,yoğurt,salatalık-domates çavdar ekmeği yedim.tartım bozuldu tartılamıyorum ama en son 61,5 tum(dün)bu arada artık çok acıkıyorum ben yaa.kıza kurabiye yaptım fırındalar.nasıl güzel koktu.nasıl dayancam yemeden bakalım.
Sorma ferda. Yrn kardesime gdcez. Ben de okuldan gelir gelmez hazirliklara basladim. Havuclu tarcinli kek yaptim.simdi de firinda brovni kurabiye var. Pirasa yaptim. Barbunya yemegide ocakta. Sabrediyorum. Ve hala acim bisey yemedim. Gokceninde dedigi gb tadimlik yiyebilirz ama saate dikkat et erken ye
Dun ayca kayayi dinledim. Yemekten kendimizi alamadigimiz bisey varsa en fazla 5 lokma yiyebilirmisz.
Hmmmmm mutfak misler gibi kokuyodur simdi.Sorma ferda. Yrn kardesime gdcez. Ben de okuldan gelir gelmez hazirliklara basladim. Havuclu tarcinli kek yaptim.simdi de firinda brovni kurabiye var. Pirasa yaptim. Barbunya yemegide ocakta. Sabrediyorum. Ve hala acim bisey yemedim. Gokceninde dedigi gb tadimlik yiyebilirz ama saate dikkat et erken ye
Dun ayca kayayi dinledim. Yemekten kendimizi alamadigimiz bisey varsa en fazla 5 lokma yiyebilirmisz.
Ama ben kendimi cok yemisim gibi suclu hissediyorum((güzel gidiyoruz hepimiz bugün.maşallah...