Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah kuzum bugunu ne guzel atlatmissin aferin sanaBen de hepsini yazayim
Kahvalti: 5yk nesfit sut ve yarim muz
Ara: form cayi
Ogle: 2 ksk pilav ve 1 porsiyon patlicn musakka
Ara: yok
Aksam: 2 kepce mercimk corbasi, 1 tabak ispanak kavurma ve yogurt
Gece: 5 cilek ,yarim muz ve 2 ceviz.(daha yemedim yicem simdi)
Bugunu boyle kapatrsam kacamk yapmamis oluyorum.yuppiiii
Birde 4 gb retroflex yaptim. Yatmadan bi 5 dk daha yaparim
Tebrikler tatlimGNydin kizlar. Dun kacamk yapmadigimin meyvesini aldim.tam 63.0 kg. Darisi bugunun basina.
Kahvalti: 5yk nesfit ve yarim sb Sut.
Ara: 1 sekerli cay
Sen baya az kalorili gidiyrsun gokcecm. Merak ediyorum 1 hafta sonunda kac kilo vericeksin. Gidicek baya bence. Hadi bakalimmMerhabalar
Bugun sabah ile ogleyi birlestirdim
Kepekli tost acik cay
Ara 6 badem 6cilek
1 saat yuruyus yaptm
Insallah tatlimBugun arkadastaydik. 16.30 da yedim.
2 yk kisir, 3 lokma peynrli borek, 1 tarcinli kurabiye, 1 porsiyn irmik tatlisi.
Az sonra retroflex yaparim.10dk.
Sonra 5 cilek, 1/2kivi, 1/2 muz yerim.
Sabahtan 16.30 a kadar 450 cal aldim diye yedim gezmede. Umarim sorun yasamam ve sabaha kilo vermis uyanirim. Insallahhh
Gercekten mi niyeyse bana yediklerim cok gibi geliyor aksam zyagli barbunya 4 kasik bulgur pilavi 3 kasik 3 kasik yoğurt ve 1dilim tb ekmegi yedim ustune de doymayinca 1elma yedim bugunu kapatmis bukunuyorumSen baya az kalorili gidiyrsun gokcecm. Merak ediyorum 1 hafta sonunda kac kilo vericeksin. Gidicek baya bence. Hadi bakalimm
Bu arada aksama kadar zaten az kalori almissin ve misafirlikte yedigin saat erken bi saat bence sorun olmaz yaaaa aslinda yediklerimiz zaten azcik azcik kacamaklar da olmasa hepten cekilmez bu diyetlerBugun arkadastaydik. 16.30 da yedim.
2 yk kisir, 3 lokma peynrli borek, 1 tarcinli kurabiye, 1 porsiyn irmik tatlisi.
Az sonra retroflex yaparim.10dk.
Sonra 5 cilek, 1/2kivi, 1/2 muz yerim.
Sabahtan 16.30 a kadar 450 cal aldim diye yedim gezmede. Umarim sorun yasamam ve sabaha kilo vermis uyanirim. Insallahhh
36 bedenlere girebilmen zayifladiginin gostergesi hadidi bakalimm.Gercekten mi niyeyse bana yediklerim cok gibi geliyor aksam zyagli barbunya 4 kasik bulgur pilavi 3 kasik 3 kasik yoğurt ve 1dilim tb ekmegi yedim ustune de doymayinca 1elma yedim bugunu kapatmis bukunuyorum
Bu arada benim icin sevindirici gelisme 36 beden pantolonlarima girebiliyorum artik
E super tatlim 62leri gordun iste tebrik ederim seniKizlrr 62.8kg