kendi çapimizda diyett...

Kizlar temizlik bitti
Sabah kahvalti yerine nescafe 2si 1arada ve yarim paket kepekli form biskuvi 100kalori
Temizlik arasinda 1 elma
Temizlik bitince cay ve kalan yarim paket kepekli form biskuvimi ve 2 kayisi yedim
3 bardak da su
Aksama 3 köfte havuclu kabak yogurt esliginde

merhaba. ben de diyet yapanlardanım.(2 aydır)ama ben akupunkturla başladım diyet yapmaya.başladığımda 70,5 idim.bu sabah 61,5.tam 9 kilo gitti şükürler olsun.akupunktur diyorum ama aslında bence fazla da bi faydası yok kulağımdaki iğnelerin.doktorun verdiği diyeti bi arkadaşıma verdim o da hemen 5 kg verdi akupunktursuz.bu arada sınıf öğretmeniyim,37yaşındayım,13 yaşında bir kızım var.gerçi akupunkturla zayıflama başlığında paylaşmıştım ama isterseniz diyetimi sizinle de paylaşırım.

Hosgeldin arkadasim... tabiki de paylasimlarini severek takip ederim bu arada 2 ayda 9 kilo super tebrik ederim seni ben de yaklasik 2 aydir diyetteyim sadece 6, 5 kilo verebildim

Hosgeldin ferda.paylasimlarini bekliyoruzz
Gokce gecen haftada sozlesmistk. Sen sozunde durdun yine ama ben pek beceremedim. Plansz misafrlikler oldu.
Bu hafta insallah yaparim. Suan cok guvensz konusuyorum farkindayim. Umarim yarina tam gaz istekle baslarim.
Ii gceler

Insallah tatlim umarim verimli kacamaksiz bi hafta geciririz birlikte
Sana da iyigeceler canim

Mrb kizlar. Gune fazla kilolarla basladim.63.9kg.2 haftadir gr vermedigim gb hafta sonu ustune kilo aldim.
Kahvalti oncesi 2 kuru kayisi
Kahvalti: 5yk nesfit ve sut
Ara: 1sekerli cay
Ogle: 1kepce tavuk corbasi ve 2tepeleme pilav ustu govec(5 _6 et parcasindan olusan)
Simdilik boyle

Merhabalar
Sabah 2 saat dersim vardi uyaninca 1bardak su
Okulda yarim kutu süt ve form musli 2 kasik
Ogle ogrtmen arkadaslarla marmarise gezmeye gittik onlar et doner yediler ben 3 kuru kayisi ve acik cayla idare ettim
Birazdan kurufasulye ve yogurt yicem
Yürüyüş yapmjycam
Ogleden sonra 3 saat yurudum

ben de sabah 2 kuru kayısı,bir bardak ılık su içtim.10 dakika sonra 2 parmak kalınlığında peynir,5 zeytin,1 kase yoğurt,1 biber ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim.öğlen 6 kaşık tavuklu sebze yemeği büyük bir tabak yoğurt yedim.akşam yemek yapamadım kahvaltı edelim dedik.6 kaşık kıymalı yumurta,2 dilim çavdar ekmeğive tabii ki 1 kase yoğurt yedim.ara öğünü kaçırdım dışardaydık çünkü.ama birazdan 1 portakal yerim.bugün okula belediye başkanı geldi.nasıl güzel pastalar kekler geldi ama ben ufacık bile yemedim.Allahtan ki yeni yemek yemiştim dayanabildim.

kızlar aslında doktorun bana verdiği diyet bu.uymak hiç de zor olmuyor.kahvaltı 2-3 günde bir haşlanmış yumurta ekliyorum yukarıda yazdıklarıma.öğlen ne yemek varsa 6 -7 kaşık ve mutlaka yoğurt var.saat 16:00 civarı 1 meyve.akşam ne yemek varsa 6-7 kaşıkve yine yoğurt.gece 22:00 a kadar 1 meyve.her öğün 1 dilim çavdar ya da kepekli ekmek.salata sınırsız istediğin kadar her öğüne ekle.(ama yağsız tuzsuz olsun.)ben 9 kiloyu bu diyetle verdim ama inanın hiç kaçamak yapmadım.sadece iyi kilo verdiğim günlr doktor bir öğün serbestsin diyor.ben de o gün canım ne isterse yiyorum.pizza da yedim,börek de,pasta da..ama onları doktor yiyebilirsin dediği için kaçamak saymıyorum.haketmiştim çünkü.:)

bu arada 15 günde 3 kere de sütlü tatlı var.her gün en az 2 litre su,meyve çayı -sade soda sınırsız.kahve sade olacak(biraz süt tozu olabilir.)yukarıya eklemeyi unutmuşum.

Diyetini cok begendim ferda herseyden bol bol yiyosun yogurt dikkatimi cekti bolca yemis olunca da aclik pek hissetmiyosun gibi kacamak yapmaman en guzeli ama masallah iradene hakimsin arkadasim

Slm kizlr. Supersiniz. Kacamaksiz bir gun gecirmissiniz.
Aksam: 5 tane irice sardalya, salata ve salgam
Sonrasinda: turk kahvesi yaninda 2 badem sekeri
Badem sekeri de kacamk mi kizlr. Sanki daha masum gb geldi bana.
Simdide retroflex calisiyrum. Meyve yemicem.

Tatli masum bi kacamak badem sekeri hem takma o kadar meyve yerine hakkini badem sekerinde kullanmissin hem biz kendi capimizda diyet yapmiyo muyuz:)))

Diyetini cok begendim ferda herseyden bol bol yiyosun yogurt dikkatimi cekti bolca yemis olunca da aclik pek hissetmiyosun gibi kacamak yapmaman en guzeli ama masallah iradene hakimsin arkadasim

kesinlikle yoğurt beni tok tutuyor.hem yağ yakmaya da yardımcıymış.daha ne olsun.her öğün yoğurt güzel oluyor.kahvaltıya bile ekleyin bence.sadece balığın yanında yok ama...

[QUOTE="ferda26, post: 40600715, member: 230858"akşamlikle yoğurt beni tok tutuyor.hem yağ yakmaya da yardımcıymış.daha ne olsun.her öğün yoğurt güzel oluyor.kahvaltıya bile ekleyin bence.sadece balığın yanında yok ama...[/QUOTE]
Tesekkurler canim ben yogurdu ogle ayran olarak akşam 3 kasik yemeklerle yemeye calisiyorum arada da sabahlari activia kahvalti zamani yedigim oluyor oyle aman aman bi yoğurt yemisligim yok yani

Gnydinn kizlar. 63.5kg. Dune gore 400gr gtmis. Hep buralarda sayip kaldim.62leri 61leri gormk istiyorumm.
Kahvalti: 5yk nesfit + yarim sb Sut ve yarim muz
Ara: form cayi.

Herkese merhabalar
Denmancim ben haftada 1 tartilcam ctesi insallah kilo bildirimi yaparim
Sabah 1 dilim tb ekmeği acikcay 1 yumurta 1 dilim light peynir ve 5 zeytin
Ara nescafe 2si 1 arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…