Hosgeldin arkadasim... tabiki de paylasimlarini severek takip ederim bu arada 2 ayda 9 kilo super tebrik ederim seni ben de yaklasik 2 aydir diyetteyim sadece 6, 5 kilo verebildimmerhaba. ben de diyet yapanlardanım.(2 aydır)ama ben akupunkturla başladım diyet yapmaya.başladığımda 70,5 idim.bu sabah 61,5.tam 9 kilo gitti şükürler olsun.akupunktur diyorum ama aslında bence fazla da bi faydası yok kulağımdaki iğnelerin.doktorun verdiği diyeti bi arkadaşıma verdim o da hemen 5 kg verdi akupunktursuz.bu arada sınıf öğretmeniyim,37yaşındayım,13 yaşında bir kızım var.gerçi akupunkturla zayıflama başlığında paylaşmıştım ama isterseniz diyetimi sizinle de paylaşırım.
Insallah tatlim umarim verimli kacamaksiz bi hafta geciririz birlikteHosgeldin ferda.paylasimlarini bekliyoruzz
Gokce gecen haftada sozlesmistk. Sen sozunde durdun yine ama ben pek beceremedim. Plansz misafrlikler oldu.
Bu hafta insallah yaparim. Suan cok guvensz konusuyorum farkindayim. Umarim yarina tam gaz istekle baslarim.
Ii gceler
tebrikler...Bugunu kacamaksiz gecirdim coook sukur
Sagol tatlim bu arada aksam kfasulye ve yogurdumu yedikten sonra 1 saat daha yürüyüş yaptimtebrikler...
Tatli masum bi kacamak badem sekeri hem takma o kadar meyve yerine hakkini badem sekerinde kullanmissin hem biz kendi capimizda diyet yapmiyo muyuz:)))Slm kizlr. Supersiniz. Kacamaksiz bir gun gecirmissiniz.
Aksam: 5 tane irice sardalya, salata ve salgam
Sonrasinda: turk kahvesi yaninda 2 badem sekeri
Badem sekeri de kacamk mi kizlr. Sanki daha masum gb geldi bana.
Simdide retroflex calisiyrum. Meyve yemicem.
Diyetini cok begendim ferda herseyden bol bol yiyosun yogurt dikkatimi cekti bolca yemis olunca da aclik pek hissetmiyosun gibi kacamak yapmaman en guzeli ama masallah iradene hakimsin arkadasim