Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Kendi Balık, Eşi Aslan Olanlar

hakarka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
163
0
kadın balık erkek aslan olunca beraberlikte zor anlar yaşanıyor benim yaşadığım ve çevremde gözlediğim bu sizler nasılsınız

eşim aslan çok mutluyuz. çok fazla zor anlarımız olmuyor sanırım kişiliklere göre değişiyor veya yükselen burçlara göre....

ben balık eşim aslan evliliğimizin ilk yıllarınsda çok sorunlar yaşadık biraz zorlandık ama şimdi iyyiyiz.baen yine aynı zorluklarla karşılaşıyoruz ama artık birbirimizi tanıdığımız için aşmak daha kolay oluyo

aslan eşim bende balık ama cok uyumluyuz şükür
onun huyna gidince daha da bi güzel oluyor dadından yinmiyor:)))))
pohpohlanmayı seviyor aslan erkeği
cabuk parlayıp cabuk sönüyor
tabi bunlar benim gözlemlerin tartışırken alttan alınca hemen yumuşuyor ben öyle yapıyorum
mükemmeliyetciler birde misafiri cok sevio benim eşim herseyin kusursuz olmasını istiyor

kaydirigubbakcemileıyı aksamlar.benımde esım aslan burcu ve ustune bır de arnavut olunca, bazen çekılmez oluyor.ben burcumdan cok mennunnum,bırbırımızı ıdare edıp yasıyoruz:KK70:

Aslan erkegi hostur ama zordur,Balik kadini onu hep canim ,cicimlerle hos tutar, erkekte onu ezmeye calismazsa tadina doyum olmaz!!!:asigim:

ay aslan burcula uyumum anca dost ark olarak olur öteki türlü fena kapışırlar ben şahsen tercih etmemmmm

X