Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Balık Burcu 20 Şubat - 20 MartKendi Balık, Eşi Aslan Olanlar
ben balık eşim aslan evliliğimizin ilk yıllarınsda çok sorunlar yaşadık biraz zorlandık ama şimdi iyyiyiz.baen yine aynı zorluklarla karşılaşıyoruz ama artık birbirimizi tanıdığımız için aşmak daha kolay oluyo
aslan eşim bende balık ama cok uyumluyuz şükür onun huyna gidince daha da bi güzel oluyor dadından yinmiyor:))))) pohpohlanmayı seviyor aslan erkeği cabuk parlayıp cabuk sönüyor tabi bunlar benim gözlemlerin tartışırken alttan alınca hemen yumuşuyor ben öyle yapıyorum mükemmeliyetciler birde misafiri cok sevio benim eşim herseyin kusursuz olmasını istiyor
kaydirigubbakcemileıyı aksamlar.benımde esım aslan burcu ve ustune bır de arnavut olunca, bazen çekılmez oluyor.ben burcumdan cok mennunnum,bırbırımızı ıdare edıp yasıyoruz