Saç Rengi ve Saç Boyama ...kendi bal köpüğünü kendin yarat...

gercekten harika olmus güle güle kullan insallah diger arkadaslarin dedigi gibi zamanla daha güzel olur aktikca suanda da zaten bir sorun yok gayet cok hos güzel bir renk.

balköpüğü koyu saçın üzerine yapılırsa bu renk çıkıyo arkadaşlar. ama açık bi rengin üzerine bal köpüğü yaptığınız zaman boya kutusunun üzerinde ki renk çıkıyo

gercekten harika olmus güle güle kullan insallah diger arkadaslarin dedigi gibi zamanla daha güzel olur aktikca suanda da zaten bir sorun yok gayet cok hos güzel bir renk.

canım arkadaşlarım saçlarımı açmadım direk boya yaptım ve evet o gün daha boyayalı 12 saat geçmişti üzerinden yarın son hilinin resmini çeker koyarım görürsünüz...
hepinizi öptüm...

Son düzenleme:
canım saçların çok güzel olmuş benim saçlarım siyaha yakın koyu kahve onuda açarmı acaba ama ben çok açılmasıın istemiyorum hani böyle açık kahve gibi olsun biraz açıklık olsun istiyorum ne kadar bekletmeliyim birde sen diplerinle uçlardaki rengi nasıl tutturdun aynısı olmuş çok güzel cvplarsan sevinirm

canım benim diplerim saiyah tı ama ortası ve uçları bal köpüğünden akmıştı (iki aydır boyatmıyordum çünkü) eğer daha koyu istiyorsan normal kahve renklerine boya derim çünkü bu renk çok açık doğal sarı rengi siyah saçı bu hale getiriyor senin seçeceğin renk bence bence açık kahverengi falan olmalı ki kahveni biraz açsın...
umarım yardımcı olabilmişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…