Saç Rengi ve Saç Boyama ...kendi bal köpüğünü kendin yarat...

enigma_33

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
714
26
623
İçel Mersin
Arkadaşlar dün yaptığım tüm araştırma sonuçlarından sonra palette açıcı saçlarımı açmaya ve bal köpüğü ile dore sarıyı karıştırmaya karar vermiştim (yani 3 boya kullanacaktım) palette boyalarımı alıp karıştırma yapacaktım
ama
satıcı kız kolestonun kızıydı ve bana yrdımcı oldu palette hakkında çok bilgili değilim dedi ama boya karıştırmak tecrübe isteyen bir şey dedi (oda bende yok :O) size koleston çok açık doğal sarıyı öneririm dedi bununla saçlarınız bal köpüğü rengine dönüşecek dedi saçlarımın durumunu size daha önce anlatmıştım asıl saçım siyah ama kuaförde 1 yıldır hep bal köpüğüne boyadığım için sadece 2-2.5 aylık dip uzamam siyahtı gerisi bal köpüğünün akmış haliydi(kötüydü yani).
ve bende çaresizlikten olsa gerek
güvendim kıza (iyikide güvenmişim)2 kutu aldım hatta oley in kremi de hediyeydi kutusunda birini dip boya yaptım 30-35 dakika bekledim diğerini de tüm boya yaptım 10 dakika bekledim ve su ile boya akıncaya kadar duruladım ve içerisindeki yoğun parlaklık veren Bakım Kürü ile kremledim,bir dahakine memnun kalırsan 1 kutu alıcaksın dedi kız çünkü ilk boya tüm saçta eşit olsun diye 2 kutu aldırttı......

VEEEEEEEEEEEE!!!!!
kuaförüme ilk yaptırdığım bal köpüğü gibi harika oldu...çok şaşırdım kendime çünkü mehvedermiyim diye çok endişelenmiştim,ben çok memnun kaldım hiç aklımda olmayan koleston ve açık sarı renk beni enfes bir bal köpüğüne bürüdü hemde kapkara saç diplerimle....

arkadaşlar şidettle tavsiye ediyorum...

Son düzenleme:

resım ekleyeblr mısın acaba

tabi bu arada oldduğum yer biraz karanlık ofisin perdeleri kapalı bilgisayarlara güneş vurmasın diye ve saçlarım da jöleli çünkü akşam boyadıktan sonra braun es 2 imi elime almaya mecalim yoktu kısaca jöleledim hemen...
evet arkadaşlar resmimi de ekledim önceki halini de keşke çekseydim ama ben fotolarıma bakim en yakın eski çektiğim resmimi de bulup boyamadan önceki halinide gösteririm size...​

hakkaten harika olmuş keşke böyle işten anlayanlar bana da denk gelse ben deneyerek bulmak zorunda kaldım hep bu söylediklerini kutudaki renge bakarak renk öneriyolar sonuç hep hüsran oluyo o kutudaki renkler çok açık doğal boyasız saçlarda bi tek o rengi veriyo çünkü iyi yönlendiren olması şart

seli beğendiğine çok sevindim teşekkür ederim canım inanki banyodan çıktıktan sonra aynaya yaklaşırken umarım iyi olmuştur diye dua ediyordum ve sonuçtan gerçekten de memnun kaldım kuaförümün yaptığından bile güzel oldu :O)

Güzel olmuş, bakırımsı olmuş. Ben daha sarı gibi bi bal köpüğü istiyorum boyamaya cesaret edersemtabi.

cok guzl olmus cok begendm rengı ama bal kopugu sarı degılmı ben yanlıs mı bılıorum .yanlıs mı soluyorum kuafore aacaba bende bal kopugu ıstıorum da daha sarı beklıodum

cok guzl olmus cok begendm rengı ama bal kopugu sarı degılmı ben yanlıs mı bılıorum .yanlıs mı soluyorum kuafore aacaba bende bal kopugu ıstıorum da daha sarı beklıodum

canım ben 30 dakika bekledim sen 40-45 daskika hatta daha fazla beklet ben esmer olduğum için çok sarımsı istemedim ayrıca bal köpüğü turuncumsu açık bir bakır renk tir çağla şikelinki daha da koyudur hadisenin ki senin dediğin gibi daha sarımsısı oluyor...

yıkandıkça dahada açılır zaten o zaman tam bal köpüğü rengini alır çok güzellll olmuşşş

çok güzel olmuş güle güle kullanın bakırlık biraz daha az olsun dersen 12.1 le boyayabilirsin canım...ben 12 noya boyamaya cesaret edemezdim sapsarı çıkarım die ama bu gayet doğal karamelimsi olmuş...

Çok güzel olmuş şansına bilene de denk gelmişsin cnm da bal köpüğü şimdi böyle mi oluyo yani sarımsı deil mi o başka bi renk mi saçımı boyatcaktım bal köpüğü dersem böle mi olcak :18:

balköpüğü koyu saçın üzerine yapılırsa bu renk çıkıyo arkadaşlar. ama açık bi rengin üzerine bal köpüğü yaptığınız zaman boya kutusunun üzerinde ki renk çıkıyo

bu arada saçların güzel olmuş canım.yakmadan açmayı başarmışsın.bende kap karayım şu anda böcük gibi bi delilik yapacağım zaman bu yöntemi izleyip açarım saçlarımı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…