Ne güzel inşalalh siz kazanırsınız bari Bi KPSS puanım var bu yıl gene girdim yani ama Atama yok boşuna çalışıyorum gibi geliyo bu yüzden34 yaşındayım oğlum 9 aylık. Seneye kpss ye ben de çalışacağım. Ben bu yaşta pes etmiyorum bu ne bezginlik.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendi ayakları üstünde durmak??
- Konu Sahibi krkmzzz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 38
Mesela ne gibi sertifika programları olabilir sizin bi öneriniz var mıdevlete giremezseniz özel sektöre yönelin çok geç kalmadan, sertifika programlarıyla özel eğitimler alabilirsiniz.
Zaten şu an planlayıp ne yapacağımı karar verip doğumdan sonra başlamak istiyorumözele yonelın bence cocuk dogduktan sonra ama..
Rabbiö isteyen herkese nasip etsinSen en büyüğünü başarmışsın :)
En kutsalını üretmişsin
Anne adayısın
- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
Mesela ne gibi sertifika programları olabilir sizin bi öneriniz var mı
Neye ilginiz ve yeteneginiz varsa o alana yonelin, bilgisayar programciligi, grafik tasarim, moda tasarim, yonetici Asistanlığı vs vs is imkanlarini ve ilgilerinizi gozden gecirip o yone ağırlık vermeye calisin.
- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 83
- 42
Ne güzel inşalalh siz kazanırsınız bari Bi KPSS puanım var bu yıl gene girdim yani ama Atama yok boşuna çalışıyorum gibi geliyo bu yüzden
Evet atama yok. Ama ya toplu alım olur da puanlar düşerse? Bence en çok çocuğunuz için çalışmalısınız. Her şeyin en iyisini almak istiyorsunuz.Ne güzel inşalalh siz kazanırsınız bari Bi KPSS puanım var bu yıl gene girdim yani ama Atama yok boşuna çalışıyorum gibi geliyo bu yüzden
- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.117
- 598
Is kurmak mi?
Hic is hayati olmamis, is hayatinda acemi insanlara gore degil kendi isini kurmak, diye dusunuyorum. Bunun sonucu cogu kez batmak olabiliyor. Hele ki bugunun ekonomisinde... Insan bir isin erbabi olur once, sonra kendi yerini acar. Sizin icin boyle bir sey soz konusu degil.
Caba olmadan basari olmuyor. Sinavla ugrasamazsaniz girin ozel sektorde bir yere, baslayin is hayatina.
Hic is hayati olmamis, is hayatinda acemi insanlara gore degil kendi isini kurmak, diye dusunuyorum. Bunun sonucu cogu kez batmak olabiliyor. Hele ki bugunun ekonomisinde... Insan bir isin erbabi olur once, sonra kendi yerini acar. Sizin icin boyle bir sey soz konusu degil.
Caba olmadan basari olmuyor. Sinavla ugrasamazsaniz girin ozel sektorde bir yere, baslayin is hayatina.
- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
Çok önceden bir araştırma sonucu sınava girecek bir öğrencinin ameliyata girecek hastadan daha kaygılı olduğu okumuştum.
Çalışmayan bir öğrenci bile sınava girerken ama az ama çok heyecanlı, kaygılı, stresli olabiliyor. Hele de bu kadar çalışıp emek verip o istediklerin olmuyorsa nasıl bir hayal kırıklığı yaşandığının da az çok farkındayım. Sizi anlayabiliyorum emin olun.
Tekrardan sil baştanmış gibi sanki hiçbir şey bilmiyormuş gibi sınava hazırlanmanın, o sınav heyecanının tekrar tekrar yaşanmasının ne türlü bir sıkıntı olduğunu tahmin edebiliyorum. Hele bir de bu defa da mı olmayacak korkusunu, sıkıntısını düşünmek beter bir şey bir insan için..
Her şeyin hayırlısı tabi.. Bu kadar kendinizi harap etmeyin derim ama içinizdeki bu isteğinizin bir amaca ulaşması içinde zor olsa da, sıkıntılı olsa da bu süreç, çalışıp çabalamaktan geçtiğini siz bizden daha iyi biliyorsunuz. Bu sebeple sana tavsiyem, bir yıl ara ver bu sınav olayına. Stresini atacak hobiler bul. Kendini yenileyip o zihinsel huzurla, rahatlamışlıkla tekrardan sınava hazırlan.
İnşaAllah Allah gönlündekini hakkında hayırlı olacak şekilde nasip eder. Allah emeklerinin karşılığını sana ve tüm çalışıp çabalayan kardeşlerimize haklarında hayırlı olacak şekilde versin.
Allah'tan umudunu kesme. Güzel düşün, güzel olsun hakkında her şey inşaAllah.
Allah'a emanet ol!
Çalışmayan bir öğrenci bile sınava girerken ama az ama çok heyecanlı, kaygılı, stresli olabiliyor. Hele de bu kadar çalışıp emek verip o istediklerin olmuyorsa nasıl bir hayal kırıklığı yaşandığının da az çok farkındayım. Sizi anlayabiliyorum emin olun.
Tekrardan sil baştanmış gibi sanki hiçbir şey bilmiyormuş gibi sınava hazırlanmanın, o sınav heyecanının tekrar tekrar yaşanmasının ne türlü bir sıkıntı olduğunu tahmin edebiliyorum. Hele bir de bu defa da mı olmayacak korkusunu, sıkıntısını düşünmek beter bir şey bir insan için..
Her şeyin hayırlısı tabi.. Bu kadar kendinizi harap etmeyin derim ama içinizdeki bu isteğinizin bir amaca ulaşması içinde zor olsa da, sıkıntılı olsa da bu süreç, çalışıp çabalamaktan geçtiğini siz bizden daha iyi biliyorsunuz. Bu sebeple sana tavsiyem, bir yıl ara ver bu sınav olayına. Stresini atacak hobiler bul. Kendini yenileyip o zihinsel huzurla, rahatlamışlıkla tekrardan sınava hazırlan.
İnşaAllah Allah gönlündekini hakkında hayırlı olacak şekilde nasip eder. Allah emeklerinin karşılığını sana ve tüm çalışıp çabalayan kardeşlerimize haklarında hayırlı olacak şekilde versin.
Allah'tan umudunu kesme. Güzel düşün, güzel olsun hakkında her şey inşaAllah.
Allah'a emanet ol!
Bence hissetmemelisin ayni duygulari bende yasadim kisa sure once. Suanda calismaktayim. Bunalima girdim bosuna mi okudum dedim yuksek lisans yapiyorum suanda. Ancak evleneli 8 ay oldu 8 aydir bos bos duruyordum bende nefret ederim bos bos oturmaktan hele ev gezmesi felan hiccc bana gore degil. Kendi alaninda nasil ilerleyebilirsin neler yapabilirsin onları arastirmalisin. Is kurmak istiyorsun ancak ne amacla kuracaksın? Bence biraz bir yerlerde calisarak pismelisin yapmak istedigin alan hakkinda. Pes etme bence umutsuzluga düşme kendini geliştirmeye bak su surede bosa harcama vaktini. Cocugun olunca zaten uzun sure zor olacak zaten .