Merhaba kızlar.. 25 yaşındayım 3 aylık hamileyim şimdiye kadar hayatım KPSS dgs ygs kapsamında geçti hep hukuk istedim olmadı bende adalet mezunu oldum şu anda . İyi sayılacak bir KPSS puanım var ama atamadım.. Ama şimdi ev hanımıyım sindiremiyorum ev hanımlığı kötü dlye değil ama çok emek verdim çok çalıştım nasip değilmiş olmadı şimdi yetersiz hissediyorum tamamlanmamış hissediyorum çalışmak istiyorum üretmek istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum ev de durup gün gün gezmek benim tarzım değil yeniden sınavlara hazırlanma ya da enerjim yok.. Benim durumum da olanlar var mı ne yapmamı önerirsiniz .. Bu yetersizlik hissinden kurtulmak istiyorum .. Kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum .. Bişeyi başarmış olmak istiyorum.. Ama Nasıl... . Lütfen bana yardım edin fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendi ayakları üstünde durmak??
- Konu Sahibi krkmzzz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.253
- 548
Sınavlar olmadan da insan birşeyler başaramaz mı ya da ayakları üstünde duramaz mıYeniden sınavlara hazırlanma enerjiniz yok ama birşeyler başarmak istiyorsunuz.Sizce bunda bi terslik yok mu?
Bi iş kursam ama ne iş yapabilirimSınavlara hazırlanmak için gücünüz yoksa özel sektöre yönelmelisiniz.
adliye alım yapıyor klavye sınavıylaMerhaba kızlar.. 25 yaşındayım 3 aylık hamileyim şimdiye kadar hayatım KPSS dgs ygs kapsamında geçti hep hukuk istedim olmadı bende adalet mezunu oldum şu anda . İyi sayılacak bir KPSS puanım var ama atamadım.. Ama şimdi ev hanımıyım sindiremiyorum ev hanımlığı kötü dlye değil ama çok emek verdim çok çalıştım nasip değilmiş olmadı şimdi yetersiz hissediyorum tamamlanmamış hissediyorum çalışmak istiyorum üretmek istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum ev de durup gün gün gezmek benim tarzım değil yeniden sınavlara hazırlanma ya da enerjim yok.. Benim durumum da olanlar var mı ne yapmamı önerirsiniz .. Bu yetersizlik hissinden kurtulmak istiyorum .. Kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum .. Bişeyi başarmış olmak istiyorum.. Ama Nasıl... . Lütfen bana yardım edin fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum
klavye çalışın ole girmeye çalışın
- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
kpss ye gir tekrar dene.Merhaba kızlar.. 25 yaşındayım 3 aylık hamileyim şimdiye kadar hayatım KPSS dgs ygs kapsamında geçti hep hukuk istedim olmadı bende adalet mezunu oldum şu anda . İyi sayılacak bir KPSS puanım var ama atamadım.. Ama şimdi ev hanımıyım sindiremiyorum ev hanımlığı kötü dlye değil ama çok emek verdim çok çalıştım nasip değilmiş olmadı şimdi yetersiz hissediyorum tamamlanmamış hissediyorum çalışmak istiyorum üretmek istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum ev de durup gün gün gezmek benim tarzım değil yeniden sınavlara hazırlanma ya da enerjim yok.. Benim durumum da olanlar var mı ne yapmamı önerirsiniz .. Bu yetersizlik hissinden kurtulmak istiyorum .. Kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum .. Bişeyi başarmış olmak istiyorum.. Ama Nasıl... . Lütfen bana yardım edin fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum
hamilelik sürecinde çalış yeniden. daha hırsla asıl.
bebek olduktan sonra kpss ye çalışmak zor olabilir .
onu önerebilirim sana . kolaylıklar dilerim
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.210
- 1.123
- 45
Bilmem onu.Bi iş kursam ama ne iş yapabilirim
Esnaflıktan anlamam.
Piyasa kötü diyorlar.
hem de sizin bolume oncelik veriyorlarMerhaba kızlar.. 25 yaşındayım 3 aylık hamileyim şimdiye kadar hayatım KPSS dgs ygs kapsamında geçti hep hukuk istedim olmadı bende adalet mezunu oldum şu anda . İyi sayılacak bir KPSS puanım var ama atamadım.. Ama şimdi ev hanımıyım sindiremiyorum ev hanımlığı kötü dlye değil ama çok emek verdim çok çalıştım nasip değilmiş olmadı şimdi yetersiz hissediyorum tamamlanmamış hissediyorum çalışmak istiyorum üretmek istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum ev de durup gün gün gezmek benim tarzım değil yeniden sınavlara hazırlanma ya da enerjim yok.. Benim durumum da olanlar var mı ne yapmamı önerirsiniz .. Bu yetersizlik hissinden kurtulmak istiyorum .. Kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum .. Bişeyi başarmış olmak istiyorum.. Ama Nasıl... . Lütfen bana yardım edin fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum
Yok hayır onunla alakalı bi iş değil herhangi bi iş ama ne yapabileceğim konusunda bi fikrim yokadaletle alakalı mı iş kurmak istiyorsunuz anlamadım
- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.253
- 548
İyi de bu şekilde bi sey başaramazsınız farkında değilsiniz sanırım.Is kurabilecek bir yetkinliğiniz yok,özel sektör desek hamilesiniz,devlet için sınav çalışma enerjiniz yok.Yani armut piş ağzıma düş gibi bi mucize bekliyorsunuz şu an resmen.Yok hayır onunla alakalı bi iş değil herhangi bi iş ama ne yapabileceğim konusunda bi fikrim yok
Var sayılır biraz devlette destek veriyor bildiğim kadarıyla aslında Aklımda tam olarak iş kurmak da yok ama mantıklı iş olursa neden olmasın
iş kurmak için sermayen var mı peki. adalet mezunu olup da ne işi kurabilirsin ki.
iş kurmak için sermayen var mı peki. adalet mezunu olup da ne işi kurabilirsin ki.
valla ona girdim kaç kere Bi kere yazamadım Bi kere yazdım olmadı torpil istiyorlaradliye alım yapıyor klavye sınavıyla
klavye çalışın ole girmeye çalışın
Haklısınız teşekkür ederimkpss ye gir tekrar dene.
hamilelik sürecinde çalış yeniden. daha hırsla asıl.
bebek olduktan sonra kpss ye çalışmak zor olabilir .
onu önerebilirim sana . kolaylıklar dilerim
O kadar çok başarısızlık oldu ki bu yüzden ne yapabileceğimi bilmiyorum gerçekten bu ara yoğun Bi şekilde düşünüyorum ne yapabilrşrm konusundaBir şey başarmış olmak için öncelikle ne başarmak istediğinize karar vermelisiniz.
- 9 Ocak 2012
- 14.968
- 28.795
- 798
Böyle düşündüğüm için sınavlar konusunda pes ettim zaten artık çok zor herşey .. Teşekkür ederim sağolunönceden olsa kpss derdim. ama artık o iş zor. alım az maalesef. kaldı ki genel de sözleşmeli ve sınırlı illerde alım var. evli hamile bayan öyle herhangi bir ile de gidemez. bence çocuğunuzu doğurup büyütün. anaokul çağına geldiğinde bu konuyu gündeme getirin.