• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kenbarbiye srpriz yapt:)

BarbieveKen

zaman SU ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
9.897
958
363
Çek Cumhuriyeti
çok basit bişey olabilir belki ama ben burda bu mutluluğumu paylaşmak istedim

güne aydın başladım, birçok iş yüzünden suratım asılmışken aydınlandım
çünkü canımın canından durup dururken kocaman bir vazo kırmızı güller geldi

hayır hayır aldatılmadım, kavgada etmedim eşimle
çok güzel bir gecede geçirmedim
hiçbir sebep yoktu bu çiçekler için klasik düşünceye bakılırsa
ama şimdi anlıyorum ki tek sebep AŞK opuyorumnanaktan

ONU çok seviyorum , bu mutluluğumuda sizlerle paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile5

ayy çok güsel yaaaa.....ne güsel arada böle ufak süprizler yapılmalı die düşünüorum...allah mutluluğunuzu daim etsin canımm

:nazar:senin adına sevindim ............
biz bayanlara.s. çiçekle mutlu oluruz.............
benim kocacığım da sürprizler yapar ama kaydirigubbakcemile3kızım bana mı aldın diye sahip çıkar.........opuyorumnanaktan
çocuk :ecrin_bebek:olana kadar çiçeklerin keyfini çıkar.............
çiçeklerin devamı gelecektir..................Şeniz

burnuma ask kokulari geliyo:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3
oh ne guzel bi topic ya allah mutlulugunuzu daim etsin ins arkadasim:Saruboceq:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim allah hepimize boll boll mutluluk versin
evet 26 gün sonra yıldönümümüz
ve ilk yıldönümümüz:D

çok heyecanlıyım, nasıl geçti anlamadım

ne acaip demi..biz hep çiçek isteriz...ama durduk yere alınınca ,şaşırır ,altında bşy ararız:)yine kesin bi haltlar yaptın sucunu bastırcan diye çiçek aldın deris...şimdii erkekler haksızmı,çiçek alsalar bi dert aşmasalar bidert:)

yok kızlar inanın ben altında bişey aramadım rabbim aratmasın hani eğer bu yazıyı yazınca arayanlar olursa diye açıkladım küs değiliz aldatılmadım diye zemuszemus

canım allah mutlulugunuzu daim etsin hep yüzünüz güler inşallah birbirinize sevginiz askınız daim olsun

AMıNNNN CÜmlemizi kızlar

şimdi bende ona güzel güzel mamalar hazzırlıorum bende onu sevindiriyim birazdan gelir umarım herşeyi güzel yapmışımdır tadı tuzu yerindedir bir çuval inciri heba etmiyim :Saruboceq:

yok kızlar inanın ben altında bişey aramadım rabbim aratmasın hani eğer bu yazıyı yazınca arayanlar olursa diye açıkladım küs değiliz aldatılmadım diye zemuszemus

yok cnmm anladım senin demek istedigini zaten..benim erkek arkadaşımm çok nadir çiçek alırrr..normalde neden almıyosun diye söylenirimm..alıncada niye aldın derim..:):)kendimden dolayı söyledim yani;)kaydirigubbakcemile3

yok cnmm anladım senin demek istedigini zaten..benim erkek arkadaşımm çok nadir çiçek alırrr..normalde neden almıyosun diye söylenirimm..alıncada niye aldın derim..:):)kendimden dolayı söyledim yani;)kaydirigubbakcemile3

heee evet anladım şimdi:) haklısın canım biz kadınlar aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumuna sokuyoruz erkekleri baazen kötükedihüso

bu arada yemeklerimden endişeliydim ya bişeye benzemişlermi diye kızlar
eşim çok beğendi kaptın bu işi dedi
bende onu bu şekilde mutlu ettimm

buda eşim adına verdiğim bir mutlluk haberi kaydirigubbakcemile3

Back