Niye dayanamıyorsun? Nişanlın senden kıymetli mi? Yok kadına laf düşmezmiş de yok vefa borcuymuş da. Ailenle konuş. Yüzüğünü eline tutuştur. Senle uğraşamam hadi yallah de. Üzülerek söylüyorum bunu, ben bu çok sevme işini anlamıyorum. Biz de çok sevdik, belki köpek gibi süründük aşkımızdan ama anlaşamadığımız adamdan seve seve ayrılmayı da bildik. Hatta zevkle k.çına tekmeyi basıp, aylarca zırlamayı da. Ama geri de dönmedik yani. Evlenince rezil kepaze olsan daha mı iyi olacak? Bir ömür bu adamı idare edebilecek misin? Ailene nedenlerini söyle. Herkes hata yapar. Ama sen göz göre göre bu adamla evlenirsen geri dönüşü olmayacak ve çok şey kaybedeceksin sana söyleyim. Evlenince nefret edecen zaten. At nişanı gitsin. Kayın valideye ne demeli? Çalış diyormuşmuş. Benimki de kayın valide. Çalışmıyorum diye üzülüyorum. Sen canını sıkma kızım, sıkıntıya düşerseniz ben para gönderirim. Olursa olur, olmazsa da hiç üzülme, biz arkanızdayız diyor. O nasıl kaynanaymış öyle. Yapıcı olacağına yıkıcı davranıyor. Tabi sen çalışırsan rahat rahat yiyecek çocuğun parasını. Uzak dur bence bu aileden sen.