Kenar mahalle dilberi !!!

Ailesi gerçekten zor durumdaysa diyecek bir şeyim yok yardım edebilir ama kararınca sizlerin geleceğini de düşünerek. Önemli olan bu insanla sizin içinizin rahat edip etmediği ve sizi değerli hissettirip hissettirmediği. Başkaları böyle düşünür gibi şeyler aslında sadece bizim kuruntumuz sonradan farkediyorsunuz. Çünkü çoğu insan bizden daha tecrübeli ve her şeyi yaşayıp görmüş oluyor. Emin olun herkes o kadar normal ve doğal karşılıyor ki.

Bilmiyorum bosluktanmı artık yada onun gıbısını bulamayacagımdanmı herneyse yapıyor sonra pişman oluyo duygusallığıma yenılıyorum hep
niye canım çok özlersen gelirsin buraya biz yazarız sana bir iki hakaret.
de get kardeşim bu adamı mı özleyecen ya konuşturuyon insanı, yuvarlanmış bulmuşunuz birbirinizi

Bence evlen sonra boşanırsın herkesi mutlu etmek istiyorsun ya sen hariç

Ailesi gerçekten zor durumdaysa diyecek bir şeyim yok yardım edebilir ama kararınca sizlerin geleceğini de düşünerek. Önemli olan bu insanla sizin içinizin rahat edip etmediği ve sizi değerli hissettirip hissettirmediği. Başkaları böyle düşünür gibi şeyler aslında sadece bizim kuruntumuz sonradan farkediyorsunuz. Çünkü çoğu insan bizden daha tecrübeli ve her şeyi yaşayıp görmüş oluyor. Emin olun herkes o kadar normal ve doğal karşılıyor ki.
Hayır maddı durumlar ıyı 4-5 mılyara yakın para gırıyor eve nısanlımdan harıc

Bence evlen sonra boşanırsın herkesi mutlu etmek istiyorsun ya sen hariç

Nisan ne icin var? Karsındakini daha iyi taniyabilmek, isler yolunda gitmediginde ayrilmak icin.. Bırakın millet ne der laflarını, siz acı cekip belki de dayak yerken milletin umrunda bile olmayacak..

Seviyorsun diye kendini ezdirmen cok sacma.Ben olsam askimi kalbime gömüp kendimden emin bir kararla bitirirdim ve kendimi gelistirmeye bakardim.

Sevgi zannettiğin şey alışkanlık olmasın sakın. El alem ne der düşüncesi de ayrılmaya cesaret edememe?!..
Bir düşün bunu bakalım :KK66: Yola gelir mi diye sormuşsun bak oradan pay biç kendine "yolda değil" demek ki adam. Ömür törpüsü mü arıyorsun kendine?

Niye dayanamıyorsun? Nişanlın senden kıymetli mi? Yok kadına laf düşmezmiş de yok vefa borcuymuş da. Ailenle konuş. Yüzüğünü eline tutuştur. Senle uğraşamam hadi yallah de. Üzülerek söylüyorum bunu, ben bu çok sevme işini anlamıyorum. Biz de çok sevdik, belki köpek gibi süründük aşkımızdan ama anlaşamadığımız adamdan seve seve ayrılmayı da bildik. Hatta zevkle k.çına tekmeyi basıp, aylarca zırlamayı da. Ama geri de dönmedik yani. Evlenince rezil kepaze olsan daha mı iyi olacak? Bir ömür bu adamı idare edebilecek misin? Ailene nedenlerini söyle. Herkes hata yapar. Ama sen göz göre göre bu adamla evlenirsen geri dönüşü olmayacak ve çok şey kaybedeceksin sana söyleyim. Evlenince nefret edecen zaten. At nişanı gitsin. Kayın valideye ne demeli? Çalış diyormuşmuş. Benimki de kayın valide. Çalışmıyorum diye üzülüyorum. Sen canını sıkma kızım, sıkıntıya düşerseniz ben para gönderirim. Olursa olur, olmazsa da hiç üzülme, biz arkanızdayız diyor. O nasıl kaynanaymış öyle. Yapıcı olacağına yıkıcı davranıyor. Tabi sen çalışırsan rahat rahat yiyecek çocuğun parasını. Uzak dur bence bu aileden sen.

Aileminde zaten o zoruna gitti daha gelın almadan calıs kızım calıs dıyen kaynana nedır dıyorlar Ya belkı çocuk doğurup evde oturucam annesi suan melek gıbı davranıyor sanırım benı saf buldular

O kadar olumsuz şeye ragmen hala neden inatla sürdürebilme çabasındasın ? Nefret,degersizlik,küçümseme,aşagılama ne varsa yazmışsın zten

Seven erkek böyledir. Sabret bacım. Seni çok seviyo, ondan yapıyo bunları.
Çok şanslısın.

Bastım kahkahayi :KK70: :KK70: ama hakkaten haklisin bu kadar hersey ortada olduğu halde "ay ama ayrilamaaaaammm çok sovoyorom" diyenlere bende kaale alıp akıl veremiyorum artık :KK70: Ay çok fena güldüm kiiiiiiz sen çok yaşa emi :KK70:

Bence sen kurban olmak istiyorsun , her koyun kendi bacağından asılır ! Buyur seni tutan yok ,

Hayır maddı durumlar ıyı 4-5 mılyara yakın para gırıyor eve nısanlımdan harıc
O zaman diyecek bir şey yok, ileride sorun yaşayınca şimdi acaba ne diyecekler diye düşündüğünüz hiç kimse hayatınızda olmuyor. İyi düşünüp iyi karar verin. Biz böyle yazdığımız için değil gerçekten ne istediğinize ve ne hissettiğinize emin olduğunuz için karar verin.

Seviyorsun diye kendini ezdirmen cok sacma.Ben olsam askimi kalbime gömüp kendimden emin bir kararla bitirirdim ve kendimi gelistirmeye bakardim.
Haklısın ayrılmayı düşünüyorum bende ama nasıl dayanıcam bilmiyorum cok zor geliyor ayrılmakta sonrasını düşünüyorum :KK43:

Bence sen kurban olmak istiyorsun , her koyun kendi bacağından asılır ! Buyur seni tutan yok ,

Bilmiyorum bosluktanmı artık yada onun gıbısını bulamayacagımdanmı herneyse yapıyor sonra pişman oluyo duygusallığıma yenılıyorum hep

Doğru onun gibisini zor bulursun gerekten de...
Pişman falan olmuyor sen tekmeyi basarsın diye pişman olmuş gibi ayak yapıyor evlenince gör sen bir de onu
umarım vaz geçersin....

Adamın değişmek gibi bir isteği yok ki nasil duzelsin? Hatalı görmüyor ki kendini. Ya bu deveyi güt ya bu diyardan git demis bence sana, yanlış mi anladım.. Dolayısıyla size kalmış. Devam ederseniz peşinen kabullenmis sayılırsınız sonra sikayet eymeye hakkınız olmaz. Milleti boşver kendini düşün.

X