Kenar mahalle dilberi !!!

Güzelim bu şahıstan adam olmaz, sende farkındasın. İyice otur düşün, aklınla karar ver. böyle bi hayatı 40 yıl istiyormusun. Sözlere kanıpta karar verme. Madem ailen arkanda daha düzgün birini bul.

Kızım sen şakamısın yoksa eğitimsizmisim ,akıl tutulması var sende , bu ünilerinde eğitim seviyesi gittikçe düşüyor mu ne?

Guzel kardesim benim, kendine yazik etme.. Sonradan pisman olma.. Gelirsin konu acarsin "kayinvalidem parami yiyor, kocam parami istedi vermedim dayak yedim.." v.b. diye.. Hayatini harcama. Aileni de kendini de simdiden kurtar.

Vay be... işte büyük aşk. Gözlerim doldu

Sevgilisine kenarın dilberi diyen adam ve nişanlısının çok kutsal aşkı.

Bilmiyorum buda aklıma geliyor bu sıralar bu adam benı küçümsüyor galıba?
galiba?
adam size kenar mahalle dilberi diyor ve siz hala küçümsediğinden emin değilsiniz, öyle mi?
heee aşkından geberiyo kardeş hep aşkından o hakaretler, fantezi yapıyordur, yurdumun BDSM ilişkisi de ancak bu kadar oluyor demek ki.
-bana sert şeyler söyle Mamut, kontrol et beni
-hayvan! çakarım sümsüğü yapışırsın, karşı duvara

Guzel kardesim benim, kendine yazik etme.. Sonradan pisman olma.. Gelirsin konu acarsin "kayinvalidem parami yiyor, kocam parami istedi vermedim dayak yedim.." v.b. diye.. Hayatini harcama. Aileni de kendini de simdiden kurtar.

Zaten önceden ıster calıs ıster calısma senden beklentım yok diyen bır adamdı ama geçenlerde çalışacaksın tabıkı dedı

Düzelmez de değişmez de sen de biliyorsun bunu ailen de pek istemiyormuş zaten damadı yani aileden yana pek çekincen yok o halde neyi bekliyorsun ayrılmak için seni küçümsüyor sana hakaret ediyor - sanki kendisi aristokrat mübarek- bi dayak yemediğin kalmış belki onu da yemişsindir de söylemiyorsundur ? Uzak dur ve şükret ki sana gerçek yüzünü epey önce göstermiş

Paragöz yamyam bunlar seni de yiyici olarak görüyorlar, oğlumuzun parasını yiyecek diye düşünüyorlar nişanlın da öyle düşünüyor.
Çalış diyorlar çünkü senin paranı da ömrünü de yiyecekler.
Sana kenar mahalle dilberi demiş nişanlın, emin ol ailesi de aynı şeyi düşünüyor.
Evlenme sakın. Aileni de üzme bu insanlar için çok pişman olursun yoksa.

Arkadaşım adam sana kenar mahalle dilberi demiş sen affedip birde yüzük takmışsın bende seni anlamıyorum şu an

Bilmiyorum bosluktanmı artık yada onun gıbısını bulamayacagımdanmı herneyse yapıyor sonra pişman oluyo duygusallığıma yenılıyorum hep

Arkadaslar nişanlıyım zaten nişanlımla hic anlaşamıyoruz cok dik kafalı benim sözüme hiç değer vermez parasını har vurur harman savurur sorumluluk sahıbı degıl 3 buçuk yıldır beraberiz ağustosta düğün olacak sözde hala para bırıktıremedı hep aılesıne verdı evlenıncede sanırım maaşını aılesıne verecek zaten aılesı cok acımasız 3 kredı kartı var 2 tanesını aılesınde bırı annesınde bırı kardesınde harcıyolar nısanlımda vefa borcum dıyo paylaşımcı olacaksın dıyo annesıde sureklı calıs dıyo üni mezunuyum ama ısrarlar hoşuma gıtmıyo zaten cok pişmanım alışkanlık atamadımda nişanı aılemde ıstemıyor gıbı bırsey..Kadın kısmına laf dusmezmıs onlarda nısanlım böyle dıyo sevgılıykende bana kenar mahalle dilberi demıstı!!! cok zoruma gitti sanki kendi nedir!!! ayrıldım sonra gerı döndü sevıyorum ama nefrette edıyorum Bırde benı aklımı küçümsüyor sanki bende iyi bir üniden mezunum nişandan sonra iyice azıttı zaten bu adam yola gelirmi :KK43: ayrılmayı da düşündüm ama millete ne dıcem sevıyorumda ama dayanamıyorum
Niye dayanamıyorsun? Nişanlın senden kıymetli mi? Yok kadına laf düşmezmiş de yok vefa borcuymuş da. Ailenle konuş. Yüzüğünü eline tutuştur. Senle uğraşamam hadi yallah de. Üzülerek söylüyorum bunu, ben bu çok sevme işini anlamıyorum. Biz de çok sevdik, belki köpek gibi süründük aşkımızdan ama anlaşamadığımız adamdan seve seve ayrılmayı da bildik. Hatta zevkle k.çına tekmeyi basıp, aylarca zırlamayı da. Ama geri de dönmedik yani. Evlenince rezil kepaze olsan daha mı iyi olacak? Bir ömür bu adamı idare edebilecek misin? Ailene nedenlerini söyle. Herkes hata yapar. Ama sen göz göre göre bu adamla evlenirsen geri dönüşü olmayacak ve çok şey kaybedeceksin sana söyleyim. Evlenince nefret edecen zaten. At nişanı gitsin. Kayın valideye ne demeli? Çalış diyormuşmuş. Benimki de kayın valide. Çalışmıyorum diye üzülüyorum. Sen canını sıkma kızım, sıkıntıya düşerseniz ben para gönderirim. Olursa olur, olmazsa da hiç üzülme, biz arkanızdayız diyor. O nasıl kaynanaymış öyle. Yapıcı olacağına yıkıcı davranıyor. Tabi sen çalışırsan rahat rahat yiyecek çocuğun parasını. Uzak dur bence bu aileden sen.

Bilmiyorum bosluktanmı artık yada onun gıbısını bulamayacagımdanmı herneyse yapıyor sonra pişman oluyo duygusallığıma yenılıyorum hep
Kusura bakma ama böyle başa böyle traş derler. Bu hakaretleri ve davranışları kabul edip, onun gibisini bulamam diyorsan zaten birbirinize uygunsunuz demektir. Ne desek boş. Dünyada başka erkek yok çünkü.

X