- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- Konu Sahibi Hayalimde11
Arkadaslar nişanlıyım zaten nişanlımla hic anlaşamıyoruz cok dik kafalı benim sözüme hiç değer vermez parasını har vurur harman savurur sorumluluk sahıbı degıl 3 buçuk yıldır beraberiz ağustosta düğün olacak sözde hala para bırıktıremedı hep aılesıne verdı evlenıncede sanırım maaşını aılesıne verecek zaten aılesı cok acımasız 3 kredı kartı var 2 tanesını aılesınde bırı annesınde bırı kardesınde harcıyolar nısanlımda vefa borcum dıyo paylaşımcı olacaksın dıyo annesıde sureklı calıs dıyo üni mezunuyum ama ısrarlar hoşuma gıtmıyo zaten cok pişmanım alışkanlık atamadımda nişanı aılemde ıstemıyor gıbı bırsey..Kadın kısmına laf dusmezmıs onlarda nısanlım böyle dıyo sevgılıykende bana kenar mahalle dilberi demıstı!!! cok zoruma gitti sanki kendi nedir!!! ayrıldım sonra gerı döndü sevıyorum ama nefrette edıyorum Bırde benı aklımı küçümsüyor sanki bende iyi bir üniden mezunum nişandan sonra iyice azıttı zaten bu adam yola gelirmi ayrılmayı da düşündüm ama millete ne dıcem sevıyorumda ama dayanamıyorum