Kenan Sofuoğlu Yeniden Baba Oluyor

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, yeniden baba olacağını müjdeledi.

Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Hamza, Mayıs 2015'te beyin kanaması geçirmiş, 2 ay komada kaldıktan sonra da 26 Temmuz 2015'te ölmüştü.

Kenan Sofuoğlu 2,5 ay sonra yeniden baba olacak. Hollandalı eşi Julia Looman 6,5 aylık hamile.

Sofuoğlu, oğluna 'Amir' adını vereceğini söyledi.

ayy okadar üzülmüştümki ilk bebeğinin vefat etmesine...bu haberede bir okadar çook sevindim..Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin...bana ve isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallah...

Çok sevindim. Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Bu resimle mi duyurmuş kenan soguoğlu? resim dergi kapağı gibi sanki öte yandan elbiseden çok gecelik ve sabahlığı andırıyor kadının üstündeki, çok merak ettim:)

Eside güzelmiş mutfagıda güzelmiş allah saglıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin yaşadıkları acıları tekrardan yaşatmasın inşallah

Allah tamamını erdirir inşallah sağ salim gelsin,bide yine erkek olmasına çok sevindim rahmetli oğlunun yerine bir nebze de olsa koyabilir bebeğini.

Çok sevindim bu habere.Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.Aminnn...

Allah tamamına erdirsin inş, sağlıkla kuçaklasınlar, büyütsünler yavrularını çok üzülmüştüm minik kuzları ölünce

Hamzaya çok üzülmüştüm inşallah yeni doğacak bebeğin kaderi güzel ömrü uzun olur

Yuregi gonlu guzel insan... boyle insanlar cogalsa keske... rabbim hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin.. Bir hamzayi cennete ugurladi rabbim bir hamza daha vermis, ne mutlu..

Adam gibi adam bazı erkek sanatçılar sanki bekarmış gibi hanımıyla vede evde asla poz vermiyor ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…