- 10 Haziran 2022
- 282
- 184
- Konu Sahibi Hayatbuldum
Kemoterapi sonrasi neden 2 yıl beklemek öneriliyor.
Daha kısa sürede hamile olup doğuran var mı? Bana umut olun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastalığın nüks etmesi ihtimali, kemoterapi sırasında vücuda verilen zararlar , radyasyon vs hepsinin vücuttan atılması gerekiyor bu sebeple 2-3 yıl beklenmesi gerekiyor. Aynı zamanda yumurtalar da zarar görüyor zaten.Kemoterapi sonrasi neden 2 yıl beklemek öneriliyor.
Merhabalar kemoterapi tedaviniz bitti mi? Doktorum 6 ay sonra olabilir dedi ama haftalığın 2 yıl içinde nüks ihtimali çok yüksek olduğu için takip öneriyor . Siz hangi hastalıktan tedavi gördünüz acaba kaç kür aldınız ? Adet görmeye devam ediyor musunuzKemoterapi sonrasi neden 2 yıl beklemek öneriliyor.
Benim eşim testis kanserinden 3 kur aldı kemoterapi.cok şükür kısır yapmadı ama sperm kalitesi ve sayısı azaldı.deniyoruz olmazsa tüp bebek aşılama her imkanı denicez.tedavisi biteli 1 yıl olduMerhabalar kemoterapi tedaviniz bitti mi? Doktorum 6 ay sonra olabilir dedi ama haftalığın 2 yıl içinde nüks ihtimali çok yüksek olduğu için takip öneriyor . Siz hangi hastalıktan tedavi gördünüz acaba kaç kür aldınız ? Adet görmeye devam ediyor musunuz
İnşallah olur tedavi öncesi embriyo dondurma vs doktorunuz önermed mi? Bana çocuğum olmaz diye doktorum embriyo dondurma yaptırdıBenim eşim testis kanserinden 3 kur aldı kemoterapi.cok şükür kısır yapmadı ama sperm kalitesi ve sayısı azaldı.deniyoruz olmazsa tüp bebek aşılama her imkanı denicez.tedavisi biteli 1 yıl oldu
Evet sperm dondurduk kemoterapiden once.bu yolla cocuk sahibi olmak aşılama mi oluyor tüp bebek mi çok bilgim yok.cocuk denemelerine başladık.esim sperm testi oldu.sperm kalitesi ve sayisi azalmis ama kisir degil.doktor normal sekilde gebelik denemeye değer dedi.olmazsa hazır dondurulmuş saglikli sperm varİnşallah olur tedavi öncesi embriyo dondurma vs doktorunuz önermed mi? Bana çocuğum olmaz diye doktorum embriyo dondurma yaptırdı
Kısırlık olmaması çok sevindirici bende de doğal yolla olması için denemeye değer inş en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kemoterapi süreci zor muydu peki ilaçlar hakkında bilginiz var mı? Çünkü bende aynı ilaçları alabilirimEvet sperm dondurduk kemoterapiden once.bu yolla cocuk sahibi olmak aşılama mi oluyor tüp bebek mi çok bilgim yok.cocuk denemelerine başladık.esim sperm testi oldu.sperm kalitesi ve sayisi azalmis ama kisir degil.doktor normal sekilde gebelik denemeye değer dedi.olmazsa hazır dondurulmuş saglikli sperm var
Çok teşekkür ederm acaba zeytinyağıyla yapsakta aynı etkiyi verir miBir de işinize yarayacak bir bilgi her hemşire soylemiyor.kemoterapiden bir müddet sonra ilaç etkisiyle damar inceliyor ve damar yolu açmakta zorlanabiliyorlar.bir gece önceden sarı kantaron yağıyla kol ve ellerinize masaj yaparsanız damarlarınız belirginlesiyor.bize de bir hemşire söyledi öyle yaptik
Çok kusup çok kemik ağrısı çekmekten korkuyorum bir de saçları ne zaman dökülmeye başladı acabaİlaçların adını raporu bulabilirsem size muhakkak yazarım.2.kurden sonra eşime ilaçlar rahatsızlıklar vermeye başladı.ama inanın kemoterapiden sonra hastane bahçesine inip sigara içenler bile vardı.demekki her bünye farklı.insallah siz en hafif etkiyle anlatırsınız Rabbım şifa versin inşallah tüm hastalara
Yaaa çok sevindim . Kaç kür kemoterapi aldı peki bilginiz var mı acabaBenim arkadaşım meme kanseri tedavisi gördü.
Ona da doktor iki yıl sure verdi.
Tedaviden önce yumurta toplatti ve dondurdu hastahanede.
Kemoterapi bittikten sonra hamile kalmak için tedavi göreceği sırada kendiliğinden hamile kaldı.
Şuan bir yaşında oğlu var.
Okadar sormadım bir buçuk yıl tedavi gördü.Yaaa çok sevindim . Kaç kür kemoterapi aldı peki bilginiz var mı acaba
Tamam çok teşekkür ederim .Okadar sormadım bir buçuk yıl tedavi gördü.
Etkileri 2.kur de başladı kas kirpik dökülmesi. Kemik ağrısı çok olmadı.kusma hissi fazlaydı eşimin iştahı kapandı agresiflik başladı.her bünye farklı ama .Çok kusup çok kemik ağrısı çekmekten korkuyorum bir de saçları ne zaman dökülmeye başladı acaba
Kemoterapi bittikten ne kadar süre sonra hamile kaldiBenim arkadaşım meme kanseri tedavisi gördü.
Ona da doktor iki yıl sure verdi.
Tedaviden önce yumurta toplatti ve dondurdu hastahanede.
Kemoterapi bittikten sonra hamile kalmak için tedavi göreceği sırada kendiliğinden hamile kaldı.
Şuan bir yaşında oğlu var.
Onu bilemiyorum bize hemşire kantaron yağı dediÇok teşekkür ederm acaba zeytinyağıyla yapsakta aynı etkiyi verir mi