Kemoterapi görenler varsa veya yakınlarında, nasıl bir süreç geçirdiniz?

Öncelikle Allah şifa versin canım zor bir süreç annem hem kemo terapi hem Işın aldı çok halsiz kalınıyor bu süreçte zayıflama oluyor saç kirpik dökülmesi ve sinirlilik durumu artıyor ilaçlar vücutlarını çok yoruyor be yazıkkı Allahım kimseye bu hastalığı vermesin

Canım ateslenme ishal kusma oldu mu olduysa ne zaman geçti öksürük var bide bizde

Yan etkiler neler oldu nasıl ve ne kadar sürede geçti?
Hala devam eden bir yakınım var. Seans sonrası ilk 1 hafta falan bağışıklığı düşük,halsiz,huysuz olabiliyor. Sonra zamanla normale dönüyor. O bir hafta sabır gerekli. Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşaAllah

Benim eşimde kemoterapi aldı ilaç alıp geldikten sonra yanına 1 sürahi su ve bardak alıyordu sürekli su içiyordu böylece ilacı vücuttan çabuk atıyordu ve yan etkileri az oluyordu ayrıca mide bulantısı olunca kızarmış ekmek iyi geliyor bilginiz olsun

Bol yoğurt, ayran iyi geliyor kemoterapi sürecinde. Her hastalığın kemo ilacı farklı dolayısıyla etkileri de farklı. Eşimde popo yarası, ateş, kabızlık, halsizlik gibi etkiler oldu

Annem 12 kür kemoterapi aldı, bol su,bol hareket temiz hava,çok ama çok temiz beslenme (yemekleri günlük pisti hep,önceki günden yemedi, sebzeler karbonatlı suda bekledi), ve evdekilerin de enfeksiyona çok dikkat etmesi gerekiyor. Annemin tuvaleti banyosu ayrıydı, onun koltuğunda cocuklari oturtmadim hiç. Ve en önemlisi moral, şifa diliyorum

Eşimin dayısı da 2. Tedaviyi gördü .
eşinize geçmiş olsun allah sabır versin. Kolaylık versin. Çok zayıfladı ayağı karnı şişiyor midesi kötü bide karaciğere geçmiş rahatsızlık (aslında bağırsak kötüydü ilkin ) yaşıda büyük doktor ameliyat olamazsın daha 6 ay bu kemoterapiyi almalısın demiş.

SIk atesleniyor ise enfeksiyon vardir.
Kusma,mide bulantisi tamamen kisiden kisiye degisiyor.
Ilk kemo terapi cok zor geciyor. Tum degerler nerdeyse sifirlaniyor. Vucud surekli yeni hucre uretmeye,hasta olanlar ile savastigi icin inisli cikisli bir surec.
Türkcem yettigi kadar yardimci olmaya calisirim ,baska sporumuz varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…