• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemoterapi alan annem grip oldu

melissakayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
13
4
6
26
Merhaba annem 6 kür kemoterapi aldi en sonuncusunu 21 gün önce aldı. Bugun kendini grip gibi hissediyor. Daha önce başına gelmiş biri acilen bana yazabilir mi ne yapmam gerektigini

Benim kızım lösemi tedavisi gördü. 3.5 yaşındaydı ama biz kt alırken çok hasta olduk. Çoğunda yatış yapıldı. Bir an önce hastaneye başvurun. İlaç başlanır en azından. Korkutmak istemem ama grip çok kısa sürede zatürreye cevirdi bizde. İhmale gelmez bence.

Ben korona bile oldum :)
Bol bol terletin, nane limon , bitki çaylarını eksik etmeyin, ayağının altına wicks sürün , eğer balgam varsa sırtına ufak ufak vurun varsa masaj makinesi kullanın balgamı söküp atacaktır.
Ben grip olunca thylolhot un çok faydasını görüyorum. Bol bol temiz havaya çıksın ve nefes almakta zorlanıyorsa oturur vaziyette yattsın .
Allah kalıcı şifa versin

Merhaba annem 6 kür kemoterapi aldi en sonuncusunu 21 gün önce aldı. Bugun kendini grip gibi hissediyor. Daha önce başına gelmiş biri acilen bana yazabilir mi ne yapmam gerektigini
Hemen hastaneye gidin, ilacı daha yeni almış, kemoterapi enfeksiyonu olabilir. Bu durumdaki hastaya doktor reçete etmeden hiç bir ilaç vermeyin

Back