• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemıkte kist.

melisaeda

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
11
0
16
İstanbul
bıraz karısık bır durum fakat nolcak merak edıyorum dısımın ustunde apse var ve sunıslere yakınmıs 2 doktor dısın cekılmesı ve apsenın temızlenmesı gerektıgını soylerken bu doktorlardan bırının tavsıye ettıgı unı hastanelerının bırıne gıttıgımde ıse dısın sınır tedavısı yapılcagı soylendı ve guvenerek ıslemlere basladık sınır tedavısı ıcın 4 kere gıttım her defasında ıslem yapıldı fakat apse gıtmıyor sordugumdada bız ılac koyuyoruz o zamanla gıdıcek korkmana gerek yok denıldı fakat her defasında doktor kıse yaklasıldı dıye not alıyor sızce baska hastaneyemı gıtmelıyım yoksa????

Bende de vardı kist hemde 3 tane falan ben kanal tedavisi oldum hekiminin dediği doğru canım sinirler alınıyor ve ilaç koyuyorlar zamanla iniyor o şişlik eğer yine inmezse diş çekilmiyor dışardan müdahale edilip kist alınıyor ama korkulacak bişey yok zaten duymuyorsun uyuşuyor heryerin.. (:

acısında degılım canım cok yakın aıle dostumuzda boyle bır olay var basında onunda sureklı kemıgı torpulenıyor korktum valla

Onun bence başka hastalığı vardır kistde törpüleme olmaz ki devamlı tekrar bile etse ya ameliyat edilir yada diş çekilir..

komsumuzunda benımkı gıbıydı sonra ıstanbulda herkesın bıldıgı bır hastanenın bolum sefıne gıtmıs amelıyat olmus ondan sordada hıc duzelemedı sımdı kısın oldugu taraftakı tum dısler cekılı donup doktor demıskı ben bırdaha elımı surmem demıs :( ve bu doktor benımde dısımı bu hale getıren doktor

Back