- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- Konu Sahibi damaged lemon
Ameliyat olalı 1,5 ay oldu. Yaklaşık bir aydır fark ettiğim bir durum var. Burnumun sağ tarafındaki kemikte bir şişlik gözüküyor. Fakat, burnumu sürekli incelemem sonucu, kemikteki bu "şişlik" olarak gördüğüm yerin altındaki kıkırdağın fazla alınmış olabileceğini düşünmeye başladım. Sürekli baktığım için tam anlayamıyorum, lütfen bakıp bana bir fikir verebilir misiniz?
Sorum şu; sizce burnun sağ tarafında, yukarıdaki kemik mi şişik, yoksa onun altındaki kıkırdak mı çökük, fazla alınmış? Bu görüntü neden oluşmuş olabilir?
Not: doktoruma sordum, ama emin olamıyorum, sizin de fikrinizi almak istedim.
Burun delikleri ve kanatlarında da asimetri var. Aslında burun ucum bütün olarak sol tarafa doğru eğri, sağ kanattaki yayvanlığın filan da o yüzden olduğunu düşünüyorum. Belki de bahsettiğim bu problem de o eğrilikle alakalıdır, emin olamıyorum.
Sorum şu; sizce burnun sağ tarafında, yukarıdaki kemik mi şişik, yoksa onun altındaki kıkırdak mı çökük, fazla alınmış? Bu görüntü neden oluşmuş olabilir?
Not: doktoruma sordum, ama emin olamıyorum, sizin de fikrinizi almak istedim.
Burun delikleri ve kanatlarında da asimetri var. Aslında burun ucum bütün olarak sol tarafa doğru eğri, sağ kanattaki yayvanlığın filan da o yüzden olduğunu düşünüyorum. Belki de bahsettiğim bu problem de o eğrilikle alakalıdır, emin olamıyorum.
Eklentiler
Son düzenleme: