• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemik kanseri mi oldum lutfen yardim

durusuakin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
18
4
1
19
İki haftadır özellikle bacak olmak üzere tüm kemiklerim atıyor ve ağrı da var doktora gittim röntgen çekti bir şey yok dedi. Ama ağrı ve kemik atmaları beni korkutuyor lütfen yardım edin ne yapayım psikooojim bozuldu

Muhtemelen sebebi bu değil. Tümör ağrısı genelde dar bölgede, lokalize olduğu yerde belirgin şekilde kendini hissettirir çünkü ve oradan çevreye yayılım yapar. Sizde genel bir ağrı var. Psikolojik de olabilir. Algoloji uzmanına görünün en iyisi.

Muhtemelen sebebi bu değil. Tümör ağrısı genelde dar bölgede, lokalize olduğu yerde belirgin şekilde kendini hissettirir çünkü ve oradan çevreye yayılım yapar. Sizde genel bir ağrı var. Psikolojik de olabilir. Algoloji uzmanına görünün en iyisi.
Güzel yanıtın için çok teşekkür ederim 😥 ağrıdan çok kemiğimin seğirmesinden korkuyorum

Kemikler değil kaslar seğirir. Nörolojiye gitme şansın varsa git. Kapsamlı kan tahlili de ver. Muhtemel mg düşük.

İki haftadır özellikle bacak olmak üzere tüm kemiklerim atıyor ve ağrı da var doktora gittim röntgen çekti bir şey yok dedi. Ama ağrı ve kemik atmaları beni korkutuyor lütfen yardım edin ne yapayım psikooojim bozuldu
İlgili bölüm tam olarak hangisi bilmiyorum ama genel bı kan tahlili yaptırın bence. Magnezyu kalsiyum fln baktırın. Bunlarda yerindeyse psikolojik ağrılar yaşıyor olabilirsiniz.

Back