Kemik erimesi ilaçları (bonviva)

ypepela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
2
0
Merhaba bende kemik erimesi var ve ileri seviyede, doktorum ayda bir kullanilan bir kemik erimesi ilaci verdi (bonviva) ilaci ictikten 4_5 gun sonra boynumda ve sirtimda nir agri basliyor ve bu artarak devam ediyor bugun ilaci aldiktan sonraki 11. Gün ve benin sırtım belim kollarim berbat bir sekilde agiriyor kimildamak aci veriyor,3.dozu almayi dusunmuyorum bu agrilar ameliyat agrisindan farksiz çünkü,ilacin yan etkilerinde sirtta donma yaziyor 10 kisiden birinde gorulecek kadar sık rastlanan bir yan etki,ben dogal cozumlere yonelmek istiyorum bu konuda bir fikri olan varmı kemiklerimi nasil guclendirebilirim?

Kendi kafanıza göre yöntem aramayın,ilaçlarınızı bırakmayın bence. Doktora ilacın yan etkilerini kaldırmadığınızı söyleyin ,ilacınızı değiştirir büyük ihtimal.İleri derecede kemik erimesi olduğu için ilaç harici doğal yolla direkt çözüme ulaşmanız zor olabilir çünkü.
Onun dışında D vitamini takviyesi ve Bol bol kalsiyum içeren besinler tüketin.Yoğurt,peynir gibi. Yalnız d vitamini takviyesini de doktorunuzun söylediği ölçüde kullanın. Fazlasının toksik etkisi var çünkü.Eksikliğinde de kalsiyum depolanmıo.En iyi doktorunuz yönlendirir.Belli aralıklarla kontrolü yapılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…