• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemik eğriliği ameliyatı!!!

okyanus85

Her nasip vaktine esirdir...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.843
250
163
Burnumda kemik eğriliği var bide kıkırdakta eğrilik varmış ameliyattan çok korkuyorum:52: kemik eğriliğinden ameliyat olanlar tecrübelerini yazabilirmi. ağrı sızı morluk oluyormu ameliyattan sonra tıkalı burun tamamen açılıyormu? :44:

Bende de aynı sıkıntı var,ama ben ameliyatı yazın olacağım burnumda kemik eğriliği var. Sanırım genetik annemde de var çünkü. Korkmana gerek yok bence,sonuçta morarma ameliyat bölgesinde olur ama geçicidir,şişme ve ağrı da aynı şekilde.Kalıcı bir morluk olacağını sanmıyorum. Kemik eğriliği olduğu için tek taraftan nefes alamıyorum ve bu problem oluyor.Yani ameliyat tek kurtuluş önemli olan bence iz kalıp kalmaması :D

morluk falan olmuyor diye biliyorum. lokal anestezi ya da genel anesteziyle yapılan, kısa süren bir işlem. birkaç gün burnunda tampon kalıyormuş. ben de olacağım bu ameliyatı burnum genelde tıkalı vaziyette sıkıldım artık senelerdir böyle...

Back