• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kemerli Gelinlikler

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Gelinlik dünyasında parlayan yeni bir yıldız var: Gelin Kemerleri. Giderek daha fazla model üstünde görmeye başlıyoruz gelin kemerlerini. Aklınıza bizim kırmızı kuşaklar gelmesin, gelin kemeri derken, çoğunlukla taşlı veya çiçek, kuştüyü gibi farklı malzemeler ise süslenmiş saten kuşakları kast ediyorum. En yaygın renkleri beyaz, krem, açık tonlar. Renklisi de kullanılabiliyor ancak gelin kemeri olduğu için uçuk tonların modası hakim.

Gelin kemerleri gelinliklerden ayrı bir aksesuar olarak satılırlar. Gelinlik markalarının aksesuar üreten birimleri oluyor ve onlar model geliştiriyorlar. Neredeyse tüm yabancı gelinlik markalarının üzerinde gelin kemerlerinden görebilirsiniz.

Gelin kemerlerinin avantajı, gelinliği süslemenin yanı sıra, beli vurgulayarak bacak boyunu daha uzun göstermeleridir. Yüksek belli bir gelinlik giyinmeseniz dahi gelin kemeri taktığınızda bacaklarınız daha uzun görünür.

Ucari.jpg

Uldar.jpg

Ulla.jpg

Unalba.jpg

Unam.jpg

Urika.jpg

Urkidi.jpg

renkli ya da taşlı bende belde bişeyler istiyorum mutlaka :)

Bizimki gibi, gelinlikçilerin gelinlerin orantılarına hiç dikkat etmediği, sanki uzun bacaklıymışız gibi tüm gelinliklerin kalçadan kabardığı bir piyasada gelin kemeri şart zaten...bana düz kumaşdan özellikle düz satenden olanlar basit geliyor. İncili ya da çiçekli olanlar favorim.

Son düzenleme:
minecim merhaba:) benım boyum 1.59 ve kıloluyum bıraz :(( senden bi konuda yardım istiyorum pronovias ın alce modeli mi yoksa Dango modeli mi daha dogru secım olur? boyum kısa oldugu ıcın herkes...

aceleden eksik yazmışım yaa:) herkes dango modeli olsun diyor ama kol yaptrcamm ben ve kumaş ithalmış yani kadın öyle dedi nişantaşında dikilicek..

Back