86 kgluk bir bayanım obez görüntüm yok.bebeğim 6 aylık emziriyorum lohusalığımın bittiği ilk ay dışında adet olmadım. çalışıyorum. iş yerinde kumaş pantolon giyiyorum. yapı olarak kalçam bacaklarım geniş belim daha ince bu yüzden oturunca pantolon kumaşı esneme yapıyor ayağa kalkınca belimden düşüyor.bu yüzden deri kemer aldım ama sert ve kısa idi. en son ucuna takıyordum.bir hafta taktım.ve karnım kasık bölgemde hafif hafif adet ağrısına benzer ağrılar var.beyaz yada hafif sarı kokusuz akıntı gelmeye başladı ve bitmiyor.hep bi ıslaklık hissediyorum. kemer takana kadar böyle bir sorunum yoktu önceki ay kontrole gittim. doğumdan sonra miyomumun 4.5cm e ulaştığını öğrendim hatta ultrasondan yumurtalarımıda gördüm kist şeklinde duruyorlardı. ilişkimizde korunmalı.böyle bir durum yaşayan var mı?neden olabilir?başka şikayetim olmadığı için doktora da gitmek istemedim.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
kemer ve bel ağrısı
- Konu Sahibi tugsem_10
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- akıntı bel ağrıları