• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keman arıyorum...

sudamlaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
499
4
118
İzmir
Kızlar uygun fiyatlı keman arıyorum.hobi amaçlı öğrenmek istiyorum.var mı satmak isteyen???

Kızlar uygun fiyatlı keman arıyorum.hobi amaçlı öğrenmek istiyorum.var mı satmak isteyen???

Merhabalar;
Ben Sakaryada öğrenciyim ve bu yıl keman kursuna başlamıştım. Fakat hocamız 1 ay sonra kurumla anlaşamadıgından dolayı kursu bıraktı ve kemanım elimde kaldı. Kpss öğrencisi olduğumdan keman kursuna artık gidemiyorum. Yalnızca 1 ay kullandım ve şimdi bir köşede duruyor. Eğer hala böyle bir isteğiniz varsa elimdeki kemanı size makul bir fiyata verebilirim.

Merhabalar;
Ben Sakaryada öğrenciyim ve bu yıl keman kursuna başlamıştım. Fakat hocamız 1 ay sonra kurumla anlaşamadıgından dolayı kursu bıraktı ve kemanım elimde kaldı. Kpss öğrencisi olduğumdan keman kursuna artık gidemiyorum. Yalnızca 1 ay kullandım ve şimdi bir köşede duruyor. Eğer hala böyle bir isteğiniz varsa elimdeki kemanı size makul bir fiyata verebilirim.

Slm benim iglumda keman isgiyor ama bir foto koysaniz marka model varsa onlarla beraber fiyatda brlirtirsenuz bende dusunyrum

Slm benim iglumda keman isgiyor ama bir foto koysaniz marka model varsa onlarla beraber fiyatda brlirtirsenuz bende dusunyrum

$2014-05-29 19.10.37.jpg

$2014-05-29 19.11.23.jpg

Model Swing fiyatı 120 TL fakat 4/4 bir keman belirteyim bunu oğlunuz çok küçükse bu keman ona büyük gelebilir.

Oğlum unıversıte öğrencisi ben kendısıne iletıcem ancak siz kaça aldınız 120 cok değilmi yankış anlamayın benim pek bir bilgim yok ama oğlum dukkanından 150 tl fıyat almış da

Yok hayır neden yanlış anlayayım :) Ben de 160 küsüre almıştım fakat sizi de zorlamak istemem gerçekten elimden çıksın istiyorum durdukça ders çalışamıyorum 100 tl ye anlaşabilirsek düşürebilirm o konuda esneklik sağlarım, ayrıca yeni başlayanlar için elimde Ömer Can'ın Keman Eğitimi 1 i de var onu da veririm. notaların keman olmadan bende kalmasının bir anlamı yok çünkü.

Yok hayır neden yanlış anlayayım :) Ben de 160 küsüre almıştım fakat sizi de zorlamak istemem gerçekten elimden çıksın istiyorum durdukça ders çalışamıyorum 100 tl ye anlaşabilirsek düşürebilirm o konuda esneklik sağlarım, ayrıca yeni başlayanlar için elimde Ömer Can'ın Keman Eğitimi 1 i de var onu da veririm. notaların keman olmadan bende kalmasının bir anlamı yok çünkü.

Ben oğluma ileteyim. Bakalım ne diyecek.eger olursa burdan mesaj atarım yıne size tesekkur ederim iyi geceler

Tamam olumlu ya da olumsuz haber verirseniz sevinirim iyi geceler :)

Bir yandan onunla mesajlaştım...
Hangi ağactan yapılmış,
Klavye kısmı abanoz mu
Marka model tam verirseniz netten bakayım diyor.
Birde cantası recine yastık varmı diyor canım.

Bir yandan onunla mesajlaştım...
Hangi ağactan yapılmış,
Klavye kısmı abanoz mu
Marka model tam verirseniz netten bakayım diyor.
Birde cantası recine yastık varmı diyor canım.

Keman Swing Violin model 044 araştırırsa bu modelin tüm özellikleri çıkar zaten. Çantasıyla almıştım zaten öyle de veririm, reçinesi var fakat yastıksız gelmişti bana ben de almamıştım.

Keman Swing Violin model 044 araştırırsa bu modelin tüm özellikleri çıkar zaten. Çantasıyla almıştım zaten öyle de veririm, reçinesi var fakat yastıksız gelmişti bana ben de almamıştım.

Tamam canım tsk ederım ben kendisine iletıcem onunda bu ara sınavları var bana dondugunde bende sana donucem.bu arada istanbuldamısın

Konuyu görünce yazmak istedim. Ben de 5 yıl önce heveslenip keman kursuna başlamıştım. Ancak iki ay gidebildim. Kemanım annemin evinde yatıyor. Ben de uygun bir şey olsa da elimden çıkarsam diyordum.
Ancak model falan bilmiyorum,ücreti konuşuruz,aldığım fiyatı bile hatırlamıyorum çünkü. İlgilenirseniz özel mesajdan ulaşabilirsiniz bana.

Konuyu görünce yazmak istedim. Ben de 5 yıl önce heveslenip keman kursuna başlamıştım. Ancak iki ay gidebildim. Kemanım annemin evinde yatıyor. Ben de uygun bir şey olsa da elimden çıkarsam diyordum.
Ancak model falan bilmiyorum,ücreti konuşuruz,aldığım fiyatı bile hatırlamıyorum çünkü. İlgilenirseniz özel mesajdan ulaşabilirsiniz bana.

slm canım ben oğlum için ilgileniyorum ama oğlum buyuk çocuk için olmayacak yani birde israrla marka model falan soruyor. bana kemanın bilgilerini ulaştırırsan oğluma senin kemanın bilgilerinide ulaştırırım.

slm canım ben oğlum için ilgileniyorum ama oğlum buyuk çocuk için olmayacak yani birde israrla marka model falan soruyor. bana kemanın bilgilerini ulaştırırsan oğluma senin kemanın bilgilerinide ulaştırırım.

Yok zaten benimki büyük boy, zaten kursa gittiğimde ben de ünideydim. ancak ilk keman, daha deneyimsizim,ilerde çaldıkça daha iyilerini alırım deyip çok da markalı bir şey almamıştım. Şimdi hatırladım, omuzluğu falan da vardı. Ancak haftasonu annemlere gidersem resimleyip gönderebilirim.

Yok zaten benimki büyük boy, zaten kursa gittiğimde ben de ünideydim. ancak ilk keman, daha deneyimsizim,ilerde çaldıkça daha iyilerini alırım deyip çok da markalı bir şey almamıştım. Şimdi hatırladım, omuzluğu falan da vardı. Ancak haftasonu annemlere gidersem resimleyip gönderebilirim.

tamam canım zaten acelemiz yok oğlum.. okul bitince işe başlıcak tatil döneminde kendi parasıyla alacakmış :))

Teşekkürler bayanlar ama ne yazıık ki şu ara vazgeçmek durumunda kaldım ama en kısa sürede tekrar düşüneceğim...

Merhabalar;

merhab canım bende kursa başladım uygun fiyatlı bir keman arıyorum seninki duruyormu hala :1:

Selamlar. Elimde tüm aparatları ve çantası mevcut olan kemanım var.
Kendim çalıyorum, kendi kemanımın haricinde bu ikinci kemanım birkaç yıl önce hediye gelmişti.
Hediye olduğundan uzun süre kıyamadım ama veren kişiyle manevi bi bağım kalmadı artık, o yuzden bunu elimden çıkarasım var. Hiç kullanılmadı desem yeridir üç beş kere belki.
Çantasında duruyor. İlgilenen olursa foto filan eklerim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back