Tayyip yapınca gerçekleri gördü kk yapınca tarihi çark
Akp kapatma davasında 1 '' hayır'' oyuyla kapatılmamasına karar verirken aman Haşim canım haşim şimdi tü kaka Haşim.
Sizler ayrı bi komiksiniz yahu
Haşim Kılıç'ın son çıkışından önce Kılıçdaroğlu
'' * Ben Anayasa Mahkemesi başkanıyım diyelim. Birisi hülle yoluyla üye olarak atanıyor. Ben içime sindiremem o üyeyi geri gönderirim. Sayın Haşim Kılıç hülle yoluyla Anayasa Mahkemesi Başkanı, hülle yoluyla atananı hangi gerekçeyle ve hangi ahlakla kabul etti ve yemin ettirdi.
* Sayın Başkan, öyle anlaşılıyor ki, hukukun Haliç bölümünde yaşıyor. Kokulara alıştı. Bize hukuk dersi vereceksin, yemezler. Senin hukuk dersine ihtiyacımız yok. Hukuk dersi değil, hukuk fakültesinde bile okumadın zaten. Hukuk fakültesinde okumayan bir adamın bana hukuk dersi vermeye yetkisi de olmaz.
* Yargıçların sıcak siyasete yönelik söylemleri doğru değildir. Bütün demokrasilerde yargıçlar kararlarıyla konuşurlar.''
Haşim Kılıç'ın son çıkışından sonra Kılıçdaroğlu
''Hukuk savunmaya geçmişse, bu ülkede bir şeyler var. Yargının en tepesindeki kişiler kaygılarını dile getiriyorlar. Bu kaygı sadece bir kişinin kaygısı değil. O da söylendi. Anayasa Mahkemesi'ndeki bütün yargıçların ortak kaygısı ve söylemidir.''
ilahi Kılıçdaroğlu gerçekten komiksin
Before -After yapacaksak kacacak delik ararsin haberin var dimi :)
Allahım ya nasıl güldürdünüz beni Allahta sizi güldürsün dicem ama.........
Before -After yapacaksak kacacak delik ararsin haberin var dimi :)
Allahım ya nasıl güldürdünüz beni Allahta sizi güldürsün dicem ama.........
Yok kalsin zaten sen guldurme de aaa dur sen yasama yurutme yargi zehrasin:))) Rte nin hasim kilicla ilgili neler soyluyordu paylasmami ister misin? Ama dur yaa sen en son cemaat before afterini yapinca bile gercekleri gordu rte demistin tam siyasi bi cevapla ahahahahaha.
Takil sen buralarda hadiii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tayyip yapınca gerçekleri gördü kk yapınca tarihi çark
Akp kapatma davasında 1 '' hayır'' oyuyla kapatılmamasına karar verirken aman Haşim canım haşim şimdi tü kaka Haşim.
Sizler ayrı bi komiksiniz yahu
Haşim Kılıç'ın oyu olmasa belki mecliste bile olamayacaklar şimdi adama demediklerini bırakmıyorlar yaa komedi gibi
Yok kalsin zaten sen guldurme de aaa dur sen yasama yurutme yargi zehrasin:))) Rte nin hasim kilicla ilgili neler soyluyordu paylasmami ister misin? Ama dur yaa sen en son cemaat before afterini yapinca bile gercekleri gordu rte demistin tam siyasi bi cevapla ahahahahaha.
Takil sen buralarda hadiii
Ayyy siz hala yasama yürütme olayındamısınız anlayamadınız demek hala...Gerçekten öğretmenmisiniz? hiç inandırıcı değilsiniz bence siz takılın böyle kendi kendinize
Ayyy siz hala yasama yürütme olayındamısınız anlayamadınız demek hala...Gerçekten öğretmenmisiniz? hiç inandırıcı değilsiniz bence siz takılın böyle kendi kendinize
Efsane oldun napalim Unutulmazsin o konuda.Takip etmissin ogretmenmissin falan sormalar aferin:) inanmayabilirsin ogretmenden ziyade egitimciyim.Senin gibi ogrencilerim var ugrasiyorum iste :) Tamam takilriz kendi kendinize gidebilirsin simdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?