• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemal Atabaya Burun ameliyatı olan arkdaşlar var mı?

ankara gazi hastanesindekini diyorsan o kemal degil kenan atabay...

:)ayy pardon cnm yha adını karıştırdım o kdr doktor ısmı varkı aklımda:)) evet kenan atabay bişeyler bılıomusun hakkında

bir kere burun konusunda cok iyi oldugunu duydum, ancak baya pahalıya ameliyat yapıyormus ve sanırım gazi hastanesinde degil de özel bir hastanede yapıp hastaneye ayrı ücret kendisine ayrı ücret ödüyormussun, yani tam o kısımlarını bilemiyorum yanlıs bilgilendirmek istemem ama ücreti baya tuzluymus, ama bir doktor arkadas burun konusunda cok iyidir demisti...

benim de bir tanıdığım ona burun ameliyatı oldu ve çok memnun fakat ameliyat ücreti çok fazla. ben de kendisiyle görüştüm ameliyatı güven hastanesinde yapıyor ve bana toplamda 7200 tl dedi. bunun 1750 si zaten hastane masrafı.onun için vazgeçtim.

benim de bir tanıdığım ona burun ameliyatı oldu ve çok memnun fakat ameliyat ücreti çok fazla. ben de kendisiyle görüştüm ameliyatı güven hastanesinde yapıyor ve bana toplamda 7200 tl dedi. bunun 1750 si zaten hastane masrafı.onun için vazgeçtim.

tskkr edrm cnm verdıgınz bılgıleer içn benm yengemde guven hastanesınde bılmıorum ama onn ustune estetıkçi tanımıolrmş ankarada burun knsuunda.cnm peki muyahanesı nerde ve muyahanesının ücretı nedır

evet çok ii olduğunu ben de duydum ama biraz da ücretini düşürse. muayenehanesinin tam adresini hatırlamıyorum.sheraton otelinin alt taraflarında stabucks cafenin üstü ve 200 tl.

kendimi siteden attırmadan yanıt vereym. 2 ameliyat geçirdim. 1. zamanla çoktü. 2.oldum. şu an hala dr. arıyorum bilmem anlatabildim mi.

Back